Homepage  / Vedete româneşti

Simona Gherghe, decizie importantă pentru copii. „I-am pregătit pentru schimbarea asta”

Simona Gherghe, decizie importantă pentru copii. „I-am pregătit pentru schimbarea asta”
8

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe este foarte activă pe rețelele sociale și îi place să îi țină la curent pe fanii ei cu activitățile sale. Recent, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, le-a mărturisit internauților că ea și soțul ei au luat o decizie importantă în ceea ce-i privește pe cei doi copii ai lor.

Simona Gherghe, decizie importantă pentru copii

Simona Gherghe și soțul ei au luat o decizie importantă în ceea ce-i privește pe cei doi copii ai lor. Până acum, ea mergea și îi lua pe cei mici de la grădiniță, dar acest lucru nu se mai poate de când s-a mutat ora de difuzare a emisiunii „Mireasa”. Așadar, Simona Gherghe și soțul ei au decis ca cei mici să vină acasă cu autobuzul școlar.

„Săptămâna asta a venit cu o schimbare pentru noi, pentru care eu am avut foarte mari emoții, dar pe care copiii au primitr-o cu mult mai multă deschidere. Pentru că emisiunea și-a mutat ora de difuzare și termin la 17:00, nu am mai putut eu sa merg eu să îi iau și practic a trebuit să facă asta doar soțul meu, doar că nu putea în fiecare zi. Așa că a trebuit să apelăm la autobuzul școlar, la transportul ofrit de grădiniță. Vă mărturisiesc că eu am avut emotii foarte mari. Și acum sunt puțin stresată.

I-am pregătit foarte bine pentru schimbarea asta și nu vreți să știți cât de încântați sunt și cum așteaptă treaba asta ca pe o mega aventură. De multe ori, ei sunt mai pregătiți decât noi să accepte noul decât ne imaginăm noi. Noi ne face o mie de griji, ei le iau mult mai practic. Sigur că prima dată când le-am spus nu au vrut să audă, dar le-am explicat că nu se mai poate să mergem noi după ei și că alternativa ar fi să îi mutăm la o altă grădiniță și nu au fost sub nicio formă de acord. Așa că ne-a ieșit și treaba asta. S-au împrietenit foarte bine și cu domnul care-i aduce. Ce să mai, sunt mândră de ei. Sunt copilași mari deja”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.

Simona-Gherghe-decizie-importanta-pentru-copii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Simona Gherghe, despre relația dintre copiii ei

Simona Gherghe a fost un copil singur la părinți și nu a cunoscut iubirea de frate. Ei bine, vede acum această iubire la copiii ei, lucru care o bucură extrem de mult.

„Nu sunt cea mai sociabila persoana din lume. Orice iesire vine la pachet cu un mare cumul de stres. Nu-mi plac mondenitatile, ceea ce, pentru profesia mea, nu e tocmai un lucru bun. Am tot cautat sa vad de unde mi se trage. (…)

Am fost copil singur la parinti. In copilarie, carevasaziva, m-am jucat mai mult singura. Ieseam afara, cu cheia de gat, aveam amici, prieteni, colegi de scoala, dar imi amintesc mult de jocul de una singura. Cu papusile, de-a invatatoarea, de-a gimnastica, de-a prezentatoarea, in apartamentul in care am crescut, cand ii asteptam pe ai mei de la munca. Nu prea stiam sa impart jucarii, pentru ca nu am avut cu cine. O vreme, mi-am dorit si eu un frate sau o sora, apoi mi-a trecut. Probabil ma prinsesem eu ca e bine si sa vina toate spre tine.

Si iata-ma, acum, adult fiind, martora unei iubiri pe care nu am cunoscut-o. Stiu cum e sa-ti iubesti barbatul, cum e sa-ti iubesti pana la adoratie copiii, dar nu stiu ce simt fratii unul pentru altul. Ma uit la Ana si Vlad, ii vad cat sunt de legati, cum intreaba mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineata. Ii vad cum se joaca, cum se si bat, cum interactioneaza, cum sunt unul pentru altul, unul langa altul. Mi-am dorit enorm sa am un copil. Nu as fi indraznit niciodata sa visez la doi. Si totusi sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic ca se au unul pe altul. O iubire pe viata! Iubirea de frate si sora… O iubire pe care eu n-o s-o traiesc niciodata, sunt doar martora, zi de zi”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton