Homepage  / Articole

Simona Gherghe vorbeşte azi cu Adriana Bahmuţeanu

Simona Gherghe vorbeşte azi cu Adriana Bahmuţeanu

de Redactia Tvmania

Astăzi, Simona Gherghe revine la Antena 1 cu un nou sezon "Acces Direct". Alături de Simona se va afla noua ei asistentă, nimeni alta decât sora Nicoletei Luciu, Iuliana.

Printre invitaţii de azi se numără şi Adriana Bahmuţeanu, care va povesti despre problemele care au dus la despărţirea de Silviu Prigoană, dar şi rin ce coşmar a trecut când locuia cu acesta sub acelaşi acoperiş.

“Eu îmi iubesc foarte mult soţul, în continuare, vă rog să mă credeţi. Deci, nu am plecat de acasă pentru că îl uram. Am plecat de acasă pentru ca să îl las să se liniştească, dacă mă înţelegeţi. Pentru că îl iubesc atât de mult şi e tatăl copiilor mei, eu cred că el, astăzi, are nevoie mai mult decât orice de terapie de psihiatru”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Tot pentru startul noului sezon, echipa „Acces Direct” a mers în Statele Unite, unde a putut afla mai multe despre povestea unui tânăr român care a reuşit să treacă peste greutăţile puse în calea destinului său. George va veni în platoul emisiunii pentru a povesti cum a uimit o lumea întreagă. Deşi s-a născut fără mâini, el cântă la trei instrumente muzicale şi duce o viaţă normală.

Cum reuşeşte George să îşi trăiască viaţa ca oricare dintre noi, aflaţi luni după-amiază, de la ora 17.00, în prima ediţie din noul sezon „Acces Direct”, la Antena 1.

[imagebrowser id=868]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton