Homepage  / Știri / Televiziune

Simona Gherghe, înlocuită la „Mireasa”. Cine va prezenta show-ul matrimonial de la Antena 1

Simona Gherghe, înlocuită la „Mireasa”. Cine va prezenta show-ul matrimonial de la Antena 1

de Andra Stana,

În ultimele minute ale emisiunii „Mireasa” de vineri, Simona Gherghe i-a urat cele bune concurentului care va fi eliminat în Gală. Sâmbătă, 6 noiembrie, gala săptămânală a show-ului matriamonial va avea o altă prezentatoare.

Cine va prezenta emisiunea „Mireasa” din 6 noiembrie 2021

„Mâine, în mod excepțional, o să lipsesc. O să revin luni. Va fi cu voi Gabriela, o cunoașteți”, a zis Simona Gherghe pe finalul emisiunii Mireasa din 6 noiembrie 2021.

Astfel, emisiunea de sâmbătă, 6 noiembrie, de la 13:30, de la Antena 1, va fi moderată de către Gabriela Cristea, care este și gazda ”Mireasa- Capriciile Iubirii”, scrie a1.ro.

Concurenții „Mireasa” au fost foarte mirați de aflarea veștii, dar Simona Gherghe i-a anunțat că va revenit. O să lipsească doar pentru o zi.

Gabriela Cristea: „Cel mai bine şi cel mai bine mă pricep la genul matrimonial”

La aproape 15 ani de când a debutat la un show matrimonial, Gabriela Cristea încă găsește plăcere în a prezenta un astfel de format: de astă-dată „Mireasa – Capriciile iubirii”, la Antena Stars. 

TVMania: Faci un nou show matrimonial. Cu ce diferă acesta față de celelalte, multe, pe care le-ai făcut?

Aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii” este un alt tip de format, este un format de studio, în care se discută pe marginea reality show-ului „Mireasa”, de la Antena 1. Vorbim de un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la „Mireasa”. Alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor. Dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, fanii emisiunii vor avea de acum ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în cadrul rubricii speciale „Capriciile online”

Există o mulțime de astfel de showuri matrimoniale pe piață. De ce crezi că au un asemenea succes la noi genul ăsta de emisiuni?

Cred că emisiunile de genul acesta au succes pentru că practic reflectă viaţa de zi cu zi. Și cei care se uită la televizor se regăsesc în poveştile de viaţă şi în situaţiile pe care le trăiesc concurenţii noştri. 

Sursa foto: Captură, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton