Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe, mesaj de dragoste pentru soțul ei, la patru ani de la nuntă. Reacția fanilor vedetei

Simona Gherghe, mesaj de dragoste pentru soțul ei, la patru ani de la nuntă. Reacția fanilor vedetei
9

de Andra Stana,

Joi, 7 iulie, chiar în ziua în care Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au aniversat 4 ani de la nuntă, vedeta Antenei 1 a decis să posteze un mesaj emoționant dedicat soțului ei. De asemenea, prezentatoarea a adăugat și o fotografie rară de la nunta lor.

Simona Gherghe a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei.

Patru ani de la fotografiile acestea. Am văzut că semnifică nunta de flori. A fost o zi cu soare, furtună, ploaie și, la final, un curcubeu minunat. La mulți ani, @razsandulescu! Ești ♥️ noastră! Semnat: eu, Nuchi și Vlad👨‍👩‍👧‍👦 

#family #love #anniversary #mamadedoi #simonagherghe @razsandulescu”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

„La mulți ani”, „La mulți ani sănătoși împreună”, „Pur și simplu vă iubesc! Te ador Simona”, sunt doar trei dintre mesajele publicate de fanii Simonei Gherghe.

De asemenea, și Ionela Năstase, nașa vedetei Antena 1, i-a felicitat pe Simona și pe Răzvan, cu ocazia aniversării celor 4 ani de la nuntă.

„La multi ani, finii! Să ne trăiți sănătoși și fericiți! ❤️❤️”, le-a urat soția lui Vlad Petreanu.

Simona Gherghe, mesaj pentru soțul ei, la patru ani de la nuntă. Reacția fanilor vedeteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Simona Gherghe a vorbit despre viața de familie

Anul trecut, Simona Gherghe a vorbit despre mariajul cu tatăl copiilor ei. Vedeta de televiziune a recunoscut că, la fel ca în cazul oricărui alt cuplu, și la ei în familie apar din când în când neînțelegeri.

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi.

Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, așa cum e cazul meu”, a spus Simona Gherghe, într-un interviu pentru revista VIVA!.

Simona Gherghe are COVID-19 pentru a doua oară

Simona Gherghe a mărturisit, zilele trecute, că suferă de COVID-19 pentru a doua oară, motiv pentru care nu a putut să fie prezentă în platoul emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1.

Prezentatoarea TV se află în izolare, departe de copiii ei, Ana și Vlad. Micuții sunt la bunici și chiar în ziua în care Simona și soțul ei se pregăteau să meargă să-i ia acasă, a descoperit că este infectată cu coronavirus. Aceasta a povestit pe Instagram că este în izolare până joi și că îi este foarte dor de copii.

Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton