Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe, mesaj special pentru soțul ei, Răzvan, la patru ani de la căsătorie

Simona Gherghe, mesaj special pentru soțul ei, Răzvan, la patru ani de la căsătorie

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe este una dintre vedetele de la noi care se poate mândri cu un număr impresionant de fani, atât offline, cât și online. Cu aceștia din urmă, prezentatoarea „Mireasa” de la Antena 1 a împărtășit vestea că  astăzi este o zi specială: are loc o aniversare importantă în familia ei.

Vedeta Antena 1 a mărturisit, pe rețelele de socializare, că astăzi s-au împlinit patru ani de la „marele DA”, ziua căsătoriei sale cu Răzvan Săndulescu.

29 aprilie este o zi specială pentru Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu: pe data de 29 aprilie 2017, cei doi s-au căsătorit civil, au spus marele DA și au devenit astfel soț și soție, scrie Libertatea.ro. Atunci, prezentatoarea Antena 1 era însărcinată cu primul copil. În fața ofițerului Stării Civile s-a prezentat într-o rochie vaporoasă, deschisă la culoare, care nu îi ascundea sarcina.

Între timp, familia lor s-a mărit. Astăzi, Simona și Răzvan au doi copii, pe Ana Georgia și micuțul Vlad Ioan.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

 

 

De ziua lor de căsătorie, Simona Gherghe nu a lăsat evenimentul să treacă pur și simplu, a încărcat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la cununia civilă. A avut și un mesaj scurt pentru soț, dar plin de semnificații, i-a urat acestuia aniversare fericită.

„Patru ani! Aniversare frumoasă! Iubire și căsătorie! Familie! Iubire! Mamă de doi!”, a scris vedeta.

Gestul care o deranjează cel mai mult pe Simona Gherghe: ce face Răzvan Săndulescu

Într-un interviu pentru Antena Stars, Simona Gherghe mărturisea recent că o deranjează faptul că soțul ei îi agită pe cei doi copii ai lor.

„Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează”, a declarat Simona Gherghe.

Ca în orice cuplu, se întâmplă să mai apară și neînțelegeri. Vedeta Antena 1 a spus cum reușesc să le gestioneze.

Comunicarea are un loc foarte important în familia Gherghe-Săndulescu.

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, de noi doi.

Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, așa cum e cazul meu”, a spus Simona Gherghe, într-un interviu pentru revista Viva.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton