Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au sărbătorit nunta de lemn. „Ne-a luat vreo două săptămâni”

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au sărbătorit nunta de lemn. „Ne-a luat vreo două săptămâni”
13

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au sărbătorit zilele acestea nunta de lemn. Mai exact, cei doi au împlinit cinci ani de când și-au unit oficial destinele și în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie, prezentatoarea de televiziune a făcut câteva dezvăluiri emoționante pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. Chiar dacă au joburi care îi țin foarte ocupați, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu se ocupă cu multă atenție atât de cei doi copii, cât și de relația lor ca soți.

Simona Gherghe și soțul ei au sărbătorit nunta de lemn

Îndrăgita prezentatoare a făcut pe internet o dezvăluire inedită despre ziua în care a ajuns în fața altarului, în urmă cu cinci ani.

„5 ani de la cununia religioasa. Am aflat ca i se spune nunta de lemn. Nu am facut mari organizari, mai exact ne-a luat vreo doua saptamani sa gasim un loc si sa ne luam o rochie si un costum. Am avut alaturi o mana de oameni, intr-o zi cu soare, ploaie, dans in ploaie, curcubeu si iar soare. La multi ani, @razsandulescu! #happyanniversary #loveandmarriage”, este mesajul scris de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

simona-gherghe-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mesaj romantic pentru Răzvan Săndulescu

Este o perioadă plină de bucurie în familia Simonei Gherghe, căci recent soțul ei și-a sărbătorit și ziua de naștere. La fel cum a făcut cu împlinirea celor cinci ani de la cununia religioasă, și atunci a marcat acest eveniment printr-o postare emoționantă.

„La multi ani, Razvan, jumatatea mea si tatal Anei si al lui Vlad. Iti multumesc pentru ca esti. Pentru ca facem o echipa grozava, pentru ca invatam in fiecare zi sa fim mai buni pentru ei si pentru noi! Sa ne traiesti. Te iubim!”, este mesajul postat de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Ce este nunta de lemn?

Fiecare an care trece de la ziua nunții este marcat într-un mod deosebit și primește un simbol al durabilității relației: hârtie, bumbac, piele, lemn, diamant, etc. Pragul primilor cinci ani de căsnicie este considerat unul important, iar lemnul este menit să arate că relația a trecut cu succes peste primele obstacole și deja a început să se maturizeze frumos. Cei doi soți rezistă și pornesc mai departe pe drumul care îi va duce pe o cale comună în viață. Cu ocazia nunții de lemn, partenerii pot primi daruri care să includă acest material.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton