Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe, urare pentru soțul ei. Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Săndulescu: „Jumătatea mea”

Simona Gherghe, urare pentru soțul ei. Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Săndulescu: "Jumătatea mea"
8

de Andreea Laciu,

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Are o carieră de succes, dar și o familie minunată. S-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume cei doi copii, Ana și Vlad.

Simona Gherghe, mesaj pentru soțul ei, Răzvan Săndulescu

Prezentatoarea de televiziune a ținut să îi transmită o urare deosebită partenerului ei de viață, cu ocazia zilei lui de naștere. Alături de acest mesaj frumos, a postat și două fotografii emoționante: una în care apare alături de soțul ei și una cu Răzvan și cei doi copii.

„La multi ani, Razvan, jumatatea mea si tatal Anei si al lui Vlad. Iti multumesc pentru ca esti. Pentru ca facem o echipa grozava, pentru ca invatam in fiecare zi sa fim mai buni pentru ei si pentru noi! Sa ne traiesti. Te iubim!”, este mesajul postat de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

simona-gherghe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum și-a început cariera în televiziune

Avea doar 23 de ani atunci când a pornit pe drumul care a dus-o către succesul în televiziune. Chiar Simona Gherghe a dezvăluit cum a fost pentru ea acel început.

„Asa a inceput povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani si am dat aceasta proba, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram in radio, un loc pe care il iubeam si despre care credeam ca ma va scoate la pensie. Genul ala de rezolutii definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus sa dau aceasta proba in care nu am crezut deloc. In definitiv, eu iubeam radioul si stiam ca nu sunt telegenica, pentru ca asa mi se spusese cu vreo doi ani inainte, tot la un concurs pentru prezentatori de stiri. Ei bine, pare ca m-am inselat. Oamenii m-au placut. Asa avea sa inceapa povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personala”, povestea Simona Gherghe pe Instagram, în trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton