Homepage  / Articole

Simona Gherghe „zboară” pe bani

Simona Gherghe „zboară” pe bani

de Redactia Tvmania

După ce a scris pe blogul personal că îi place să sară, să simtă libertatea pe care ţi-o dă senzaţia de zbor, Simonei Gherghe i s-a oferit şansa să facă acest lucru pentru a câştiga bani.  Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Acces Direct” va fi marţi, 12 aprilie, invitata specială a lui Dan Negru la “Câştigi în 60 de secunde”, unde va trebui să treacă de o probă specială.

Una dintre probele la care Negru o va supune pe Simona este chiar una în care ea trebuie să sară repetat, timp de 60 de secunde, astfel încât să scoată dintr-o cutie de serveţele legate de spatele ei, opt bile de ping-pong.

Aceasta nu este însă singura probă pe care Simona a trebuit să o treacă în 60 de secunde. Ce a mai trebuit să facă prezentatoarea “Acces Direct” şi câţi bani a câstigat în urma show-ului, aflaţi urmărind “Câştigi în 60 de secunde”, marţi, de la 20.20.

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, Antena 1 le-a adus românilor cel mai tare gameshow din lume: „Minute to Win It”.  Difuzat  în SUA de NBC,  „Minute to Win It” este un concurs incitant, cu probe ingenioase, amuzante şi, cel mai important, contracronometru. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concurează individual şi care se luptă doar cu propriile limite şi cu timpul.

Primul invitat special al emisiunii, în România, a fost Victor Ciutacu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton