Homepage  / Știri

Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina-Camelia Begu joacă azi la US Open

Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina-Camelia Begu joacă azi la US Open

de Redactia Tvmania

Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina-Camelia Begu sunt jucătoarele din România implicate în meciurile de astăzi de la Flushing Meadows, conform Eurosport.

În funcție de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep și Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

După o partidă extrem de dificilă în primul tur, Simona Halep o întâlnește acum pe Jana Cepelova din Slovacia. Este al treilea meci de pe arena Louis Armstrong, după confruntările Radwanska vs Peng și Cilic vs Baghdatis.

Tot în al treilea meci, dar pe terenul Arthur Ashe, telespectatorii o pot vedea pe Alexandra Dulgheru în meciul ei cu Maria Șarapova. De la ora 18.00, Irina-Camelia Begu o întâlnește pe Roberta Vinci, dispută care va avea loc pe terenul 7. În funcție de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep și Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu sunt celelalte două românce prezente în turul al doilea de la openul american.

Meciurile de la US Open sunt transmise Live pe Eurosport și Eurosport 2 iar pe Eurosport Player puteți urmări până la 7 terenuri în direct.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton