Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep anunță când se căsătorește cu Toni Iuruc

Simona Halep anunță când se căsătorește cu Toni Iuruc

de Ioana Maria,

Simona Halep (29 de ani, locul 13 WTA), a anunțat că se va căsători săptămâna viitoare cu partenerul ei de viață, Toni Iuruc, după ce s-au logodit la începutul lunii iunie, scrie gsp.ro.

Pe aeroport, la întoarcerea în țară după participarea la US Open, acolo unde a fost eliminată în faza optimilor de finală, Halep a fost întrebată despre cununia civilă cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Sportiva a anunțat că evenimentul va avea loc săptămâna viitoare și s-a declarat bucuroasă că relația sa a ajuns în acest punct.

Simona Halep: „Ne vom căsători săptămâna viitoare”

„M-a dat de gol domnul Năstase. Ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus Halep pentru reporterii prezenți pe aeroport

La finalul lunii august, Ilie Năstase, primul număr 1 mondial, a dezvăluit că a fost sunat de Simona Halep, care l-a anunțat că se va căsători pe 15 septembrie, la Constanța.

„De ziua ei (n.r. – a Ioanei)…. Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (n.r. – septembrie), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, pentru Teo Show.

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton