Homepage  / Știri

Wimbledon: Partida dintre Simona Halep şi Lesia Ţurenko se joacă azi

Wimbledon: Partida dintre Simona Halep şi Lesia Ţurenko se joacă azi

de Redactia Tvmania

UPDATE: Partida pe care Simona Halep trebuia să o dispute, joi, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, în compania jucătoarei Lesia Ţurenko, din Ucraina, a fost amânată pentru astăzi, vineri, 27 iunie.  

Întâlnirea dintre Halep şi Ţurenko ar fi trebuit să se joace ieri seară, dar a fost amânată din cauza ploii. Meciul va avea loc astăzi, de la ora 13.30.

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va juca, astăzi, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

image-2014-06-25-17551294-41-simona-halep-wimbledon

Halep o va întâlni astăzi pe ucraineanca Lesia Ţurenko (ocupanta locului 170 WTA) în ultimul meci de pe terenul 2. Dacă o va învinge pe Lesia Tsurenko, Halep își va stabili cea mai bună performanță din carieră la Wimbledon, scrie digisport.ro.

Meciul va fi difuzat de Digi Sport.

A fost pentru prima dată când am jucat pe terenul central, a fost ceva special. Am avut un start reușit de turneu.

Am jucat foarte agresiv, am servit bine, a fost un meci bun și abia îl aștept pe următorul, sper să joc la fel. A fost puțin dificil să termin meciul pentru că mingea era mai rapidă din cauza vântului. Am reușit să manageriez bine această situație.

Tenisul e diferit pe iarbă, îmi place să joc aici. Voi fi concentrată și voi da tot ce pot pe teren pentru că vreau să ajung departe în acest turneu„, a declarat Simona după finalul meciului cu brazilianca Teliana Pereira.

Tot astăzi, în turul doi, Irina-Camelia Begu va juca împotriva nemţoaicei Andrea Petkovici, a 20-a favorită a competiţiei, partida fiind a doua programată pe terenul 12.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton