Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imagini din luna de miere a Simonei Halep. Cu ce mare campioană s-a întâlnit în avion

Imagini din luna de miere a Simonei Halep. Cu ce mare campioană s-a întâlnit în avion
3

de Andra Stana,

Simona Halep se bucură zilele acestea de o săptămână de miere alături de soțul ei, Toni Iuruc. Cei doi au ales o destinație apropiată de România. Sportiva a fost dată de gol că merge în Turcia de campioana olimpică Simona Radiș, pe care a întâlnit-o în avion.

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) s-au căsătorit miercurea trecută, pe 15 septembrie. După cununia civilă și petrecerea de la malul mării, Halep a plecat într-o vacanță romantică, în Turcia, scrie click.ro.

simona-halep-luna-de_miere_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Zilele trecute, Simona Halep a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram, prin intermediul InstaStories, două imagini din luna de miere. Din fotografii se vede cât este de relaxată și fericită.

Marea sportivă stă într-un fotoliu suspendat și se bucură de o mic dejun în fața unei piscine.

A mers în același avion cu Simona Radiș

Destinația Simonei Halep și a lui Toni Iuruc a fost dezvăluită de Simona Radiș, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu vâsle, alături de Ancuța Bodnar.

„Ce coincidență… Același nume, același avion”, a scris Simona Radiș, citată de DigiSport.ro. Simona Radiș a plecat în vacanță în Turcia, în Bodrum.

Simona Halep, la Indian Wells, Moscova și Cluj

Simona Halep nu va sta plecată 30 de zile. În schimb, luna de miere ar putea dura cel mult o săptămână. Apoi, fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros va reveni pe teren în competiția de la Indian Wells (SUA). Turneul se desfășoară între 4 și 17 octombrie.

Apoi, Halep merge la Kremlin Cup, turneu din Moscova (Rusia), programat în intervalul 18 – 24 octombrie.

Cel de-al treilea turneu de pe lista lui Halep este Transylvania Open (WTA), turneu care se va disputa între 23 și 31 octombrie. Anunțul a fost făcut de organizatori pe pagina de Facebook a competiţiei de la Cluj.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTransylvaniaOpen%2Fposts%2F173451434876717&show_text=true&width=500

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton