Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nunta fiicei sale, de pe 15 septembrie

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nunta fiicei sale, de pe 15 septembrie
8

de Ioana Maria,

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc pe 15 septembrie, în Constanța, iar anunțul a fost făcut, întâmplător, de Ilie Năstase, în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Stere Halep a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că Simona și Toni se căsătoresc civil, iar alături de ei îi vor avea pe membri familiei și câțiva prieteni. Totul decurge natural, căsătoria era așteptată și nu mai era un secret pentru nimeni. Singurul detaliu care rămăsese nedivulgat, până acum, era data la care ci doi vor deveni soț și soție.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep.

Tenismena a fost cerută de soție în iunie, iar anunțul a fost făcut chiar de ea, când a postat pe rețelele de socializare o poză cu inelul de logodnă.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii.”

Simona Halep, despre logodna cu Toni Iuruc

În iulie, Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere de logodnă, iar viitoarea mireasă a fost în centrul atenției la evenimentul ce a avut loc acasă la celebra tenismenă. Celebra jucătoare de tenis a purtat două rochii, dar prima dintre ele, cea roșie, a furat ochii tuturor invitaților.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine.”

Stere Halep, despre relația pe care o are cu viitorul ginere
Simona Halep s-a logodit. Ce inel a primit de la Toni Iuruc sursa foto gsp.roIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton