Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Halep, primele imagini după operația la nas. „Mereu avem un motiv să zâmbim!”

Simona Halep, primele imagini după operația la nas. „Mereu avem un motiv să zâmbim!”
7

de Andra Stana,

Acum aproape o săptămână, Simona Halep a împărtășit cu fanii ei din mediul online că s-a operat la nas. Intervenția chirurgicală a fost programată la doar câteva zile după ce sportiva a divorțat de Toni Iuruc.

Jucătoarea de tenis a ajuns pe masa de operație, unde a trecut printr-o rinoplastie. Simona Halep trebuia să treacă prin această intervenție pentru a respira mai bine. De asemenea, sportiva a recunoscut că unul dintre motive a fost și cel estetic.

Luni dimineață, Simona Halep a postat o fotografie pe Instagram, în care poate fi remarcat faptul că pare foarte fericită. Jucătoarea de tenis încă are nasul bandajat.

„Mereu avem un motiv să zâmbim! Bună dimineața, luni!”, a scris jucătoarea de tenis pe rețelele de socializare.

Simona Halep, primele imagini după operația la nasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși a semnat actele de divorț în urmă cu o săptămână, Simona Halep nu pare să sufere în urma despărțirii de Toni Iuruc. Cei doi au hotărât să se despartă, deși urmau să se căsătorească religios în toamna acestui an.

Cât a plătit Simona Halep pentru operația la nas

Simona Halep a plătit pentru rinoplastia făcută săptămâna trecută aproximativ 6.000 de euro, așa cum se arată pe site-ul oficial al medicului estetician, scrie libertatea.ro.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava”, a transmis jucătoarea de tenis.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc!”, a mai transmis Simona Halep.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton