Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Halep s-a logodit. Ce inel a primit de la Toni Iuruc

Simona Halep s-a logodit. Ce inel a primit de la Toni Iuruc
6

de Redactia Tvmania

Simona Halep are motive de bucurie în această perioadă, chiar dacă a trebuit să renunțe recent la participarea sa la turneul de la Roland Garros, în urma unei accidentări. Potrivit gsp.ro, sportiva a fost cerută de soție de iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) mai are puțin de așteptat până la revenirea pe terenul de tenis după accidentarea sa (următorul turneu la care va participa va fi cel de la Bad Homburg Open, competiție care va avea loc în Germania, între 20 și 26 iunie, n.r.). Între timp, jucătoarea de tenis și iubitul ei au făcut un pas important în relația lor: s-au logodit, după o relație de câțiva ani.

Zilele trecute, Halep și Iuruc le-au arătat prietenilor apropiați o imagine în care Simona purta pe deget inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Simona Halep s-a logodit. Ce inel a primit de la Toni Iuruc sursa foto gsp.roIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

 

Conform sursei citate, Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, este un milionar machedon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut pentru prima dată împreună după finala câștigată de tenismenă la Wimbledon, în anul 2019. 

„Îmi doresc o familie fericită”

Într-un interviu de anul trecut, Simona Halep a mărturisit care îi sunt planurile de viitor și ce își dorește să realizeze în anii ce vin.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep la Antena Stars

Când se întoarce pe terenul de tenis

Accidentată la gambă pe 12 mai, moment în care a abandonat în turul II al turneului de la Roma, Simona Halep a anunțat recent că va merge la Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania. Competiția se va desfășura în 20 și 26 iunie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton