Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc!

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc!
5

de Cătălina Matei,

Cu câteva zile înainte de a împlini 30 de ani, Simona Halep și-a schimbat astăzi starea civilă, dar și numele de familie. Fostul lider WTA va spune ”Da!” în fața ofițerului stării civile, alături de viitorul ei soț, omul de afaceri Toni Iuruc. 

Cununia civilă va avea loc la ora 16.00, în Constanța, iar sportiva cu origini aromâne va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep, potrivit ziare.com. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc, încălcând astfel o regulă nescrisă a a tradițiilor machedonești, potrivit căreia soția trebuie să poarte în totalitate numele soțului.

“Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta”, este mesajul pe care Simona l-a postat în această dimineață pe contul ei de Instagram, un citat atribuit lui Mark Twain. “O zi frumoasă tuturor”, a mai notat sportiva, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie.

Petrecerea va avea loc la Clubul Fratelli din Mamaia, unde unul dintre proprietari este nașul cuplului, omul de afaceri Dani Caramihai. Se pare că lista de invitați cuprinde peste 300 de persoane, printre care și se numără și președintele României, Klaus Iohannis. 

Bineînțeles, printre invitați se vor regăsi și nume mari din lumea sportului, Ion Țiriac și Ilie Năstase fiind doar două dintre ele. De altfel, Ilie Năstase este cel care a dezvăluit data cununiei civile. În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, fostul tenismen a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie își aniversează ziua de naștere. Acesta nu a evitat răspunsul și a zis că a fost invitat la cununia Simonei Halep.

Condiții stricte impuse invitaților

Se pare că cea mai mare jucătoare de tenis a României le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, potrivit telekomsport.ro, fericitul cuplu le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Povestea de dragoste dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cei doi formează un cuplu din vara anului 2019, viitorul naș, Dani Caramihai, fiind cel care le-a făcut cunoștință. Toni Iuruc este un om de afaceri, mai mare cu 13 ani, care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. 

Prima apariție în public a celor doi, ca și cuplu, a avut loc în timpul turneului de la Wimbledon din 2019, când Simona Halep a câștigat trofeul. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în vara acestui an „E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep, în cadrul unei conferințe de presă, în luna iunie a acestui an.

parintii-simonei-halepIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton