Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei. „Toți medicii îmi spuneau că este imposibil”

Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei. „Toți medicii îmi spuneau că este imposibil”
8

de Andra Stana,

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi. Recent, vedeta Kanal D a recunoscut care a fost cea mai mare provocare din viața ei.

Simona Pătruleasa a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea, cu o încărcătură emoțională foarte intensă. Într-un interviu pentru kanald.ro, prezentatoarea a dezvăluit care a fost cea mai mare provocare a vieții sale.

Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prezentatoarea Știrilor Kanal D a trecut printr-o perioadă grea, dar care a avut un final fericit. Acum mai bine de 12 ani, Simona Pătruleasa învingea pronosticurile medicilor care i-au spus că este imposibil să devină mamă. 

„Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă”, ne-a mărturisit Simona Pătruleasa. 

În prezent, Simona Pătruleasa este mama unei fetițe. Ingrid va împlini în curând 12 ani. 

Simona Pătruleasa, criticată dur de fiica ei

Fiica prezentatoarei știrilor Kanal D a ajuns la vârsta la care își dorește să fie în pas cu moda. Ei bine, micuța Ingrid a devenit un critic dur al mamei sale în matrie de modă.

Prezentatoarea știrilor Kanal D este foarte mândră de fetița ei și vorbește mereu cu mare drag despre ea. Recent, Simona Pătruleasa a dezvăluit că Ingrid s-a trasformat în cel mai mare critic al ei în materie de modă.

Ea consideră că sunt prea clasică, că mă îmbrac ca o doamnă de 50 de ani, mi-a spus de nenumărate ori și i-am spus: nu înțeleg de ce îmi spui asta pentru că eu chiar port pantaloni din piele, eu port tot felul de lucruri destul de moderne. Mi-a spus: nu, ceea ce porți tu nu e ok. M-a criticat foarte dur”, a spus Simona Pătruleasa Ivanof în cadrul emisiunii Ego Life.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton