Homepage  / Articole

Simona Pătruleasa mai vrea un copil!

Simona Pătruleasa mai vrea un copil!

de Redactia Tvmania

Vedeta de la Kanal D a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru numărul de iulie al revistei Unica despre prima ei sarcină.

Simona va naşte la sfârşitul lunii august o fetiţă, pe care o va boteza Ingrid Maria Lucia, ale cărei nume n-au fost alese la întâmplare.

Simona Pătruleasa o admiră foarte mult pe creatoarea de modă Ingrid Vlasov, de aceea a ales să-şi numească primul născut după ea, Maria – pentru că vedeta s-a rugat mereu la Fecioara Maria să aibă un copil, iar Lucia, de la numele buncii lui Sabin Ivanof, soţul Simonei.

Venirea pe lume a lui Ingrid se va produce prin cezariană, la o clinică din Bucureşti, în prezenţa medicului Denisa Protopopescu, cea care a şi ajutat-o pe Simona să rămână însărcintă, în urma recomandării unor analize mai complexe.

Simona Pătruleasa (36 de ani) îşi propune ca, până la împlinirea vârstei de 40 de ani, să mai aibă un bebe,  şi le sfătuieşte pe tinerele femei să nu amâne aducerea pe lume a unui copil doar de dragul carierei.

„Din păcate, vârsta îşi spune cuvântul când vine vorba de o sarcină. Orice medic îţi poate spune că şansele după 30 de ani sunt cu mult mai mici decât la 20. Chiar şi aşa, speranţa mea nu a murit niciodată. Sabin a fost mereu alături de mine şi m-a încurajat în fiecare moment. Am crezut cu toată inima că voi avea şi eu şansa să fiu mamă, m-am rugat în fiecare zi, şi iată că visul este pe cale să devină realitate. Ştiu multe persoane care îşi doresc copii şi nu au reuşit încă, dar trebuie să creadă cu toată puterea fiinţei lor, iar celor  care pun cariera înaintea unui copil ar trebui să le dea de gândit. Sunt multe femei care îşi spun că mai au timp, dar ceasul biologic nu ţine cont de job, de alte priorităţi. Dacă aţi găsit persoana potrivită şi vă doriţi copii, nu amânaţi momentul, doar pentru că mai este timp. Nu există bucurie mai mare şi nimic mai important decât un copil“, spune Simona.

Citiţi mai multe amănunte despre Simona şi sarcina ei în noul număr la revistei Unica, aflată deja pe piaţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton