Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Pătruleasa, secretele relației speciale pe care o are cu fiica ei. Ce fel de mamă este vedeta Kanal D. „Nu există nici părinți, nici copii perfecți”

Simona Pătruleasa, secretele relației speciale pe care o are cu fiica ei. Ce fel de mamă este vedeta Kanal D. „Nu există nici părinți, nici copii perfecți”
8

de Redactia Tvmania,

Simona Pătruleasa este mama lui Ingrid, o fetiță care va împlini în curând 12 ani. Vedeta Kanal D a explicat că, în ceea ce privește relația dintre ea și fiica ei, ea face lucrurile așa cum simte și își asumă orice greșeală.

Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa 

Simona Pătruleasa a vorbit recent despre un subiect la modă, parentingul, și despre relația pe care o are cu Ingrid, fiica ei. De asemenea, într-un interviu acordat celor de la kanald.ro, prezentatoarea Știrilor Kanal D a explicat ce fel de mamă este.

Atunci când camerele de filmat se opresc, Simona Pătruleasa se confruntă cu aceleași provocări de care se lovește orice alt părinte. Prezentatoarea de la Kanal D nu crede în perfecționism atunci când vine vorba de relația dintre o mamă și copilul său. Totodată, ea nu este adepta regulilor stricte și nu se ferește să facă lucrurile așa cum simte. În plus, nici nu evită să își recunoască greșelile, atunci când este necesar. 

Simona Pătruleasa, despre relația sa specială cu fiica ei, Ingrid. Ce fel de mamă este vedeta Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei, dar ne mai și abatem de la ele. Nu încerc să fac lucruri ca mamă doar pentru că sunt la modă, pentru că le recomandă parentingul modern. Fac lucrurile așa cum simt, probabil că și greșesc de multe ori, dar din greșeli învățăm.

Nu cred că există o rețetă a succesului când vorbim despre relația părinte-copil, pentru că nu există nici părinți, nici copii perfecți”, a mărturisit Simona Pătruleasa în interviul citat. 

La ce carieră visează fiica Simonei Pătruleasa 

Fiica Simonei Pătruleasa are o personalitate puternică. Cu toate că nu a împlinit 12 ani, Ingrid știe deja care sunt primele sale opțiuni în ceea ce privește viitoarea sa carieră.

„Este la vârsta la care e indecisă. Acum o vreme spunea că vrea să se facă arhitect, designer de interior. Nu știu încă ce își dorește. Eu aș fi spus că i se potrivește o carieră artistică, fiind pasionată de pictură, dar vom vedea ce va decide, mai are timp să exploreze. Mi-aș dori să lucreze într-un domeniu mai relaxat, boem, frumos, a declarat Simona Pătruleasa în interviul acordat Kanal D. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton