Homepage  / Nu rata!

Simona Pope (“Bake Off România”) vine sâmbătă la “iLikeIT”

Simona Pope (“Bake Off România”) vine sâmbătă la “iLikeIT”

de Redactia Tvmania

Sâmbătă dimineață, de la ora 10.00, George Buhnici ți-a pregătit o ediție “iLikeIT” extrem de... dulce! Juratul “Bake Off România”, Simona Pope, vine în studioul emisiunii pentru un test comparativ al camerelor de fotografiat a două terminale de top: proaspătul lansat Samsung Galaxy S7 Edge și iPhone 6S Plus. O mulțime de cupcakes extrem de apetisante s-au aliniat precum niște modele, pregătite pentru o sesiune de food photography. În studioul “iLikeIT”, alături de Simona și George, vine și Bogdan Cioc, food photographer, care ne învață cum să facem cele mai cool poze pentru Instagram și Facebook.

Simona Pope & George Buhnici

În aceeași ediție, George Buhnici aduce detalii despre o nouă lansare a companiei fondate de Steve Jobs. Se pare că cei de la Apple urmează să iasă pe piață cu o nouă variantă a iPhone 5: iPhone 5 SE (Second Edition). Specificații, detalii despre preț, dar și o serie de fotografii „scăpate” pe internet vor fi aduse în atenția telespectatorilor.

Știrile săptămânii vin cu informații despre o nouă misiune pe planeta Marte. Un Rover urmează să ajungă peste 8 luni pe „planeta roșie”, pentru a căuta metan și orice alt gaz care ar putea susține viața pe această planetă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton