Homepage  / Advertorial

Simplu și rapid: Pizza la tigaie cu blat de pâine Boromir

Simplu și rapid: Pizza la tigaie cu blat de pâine Boromir

de Redactia Tvmania

Pizza la tigaie se face foarte ușor și repede, fiind preparatul perfect de gătit când nu vrei să petreci mult timp în bucătărie. Pentru zilele în care ți-e poftă de această bunătate, ți-am pregătit o rețetă foarte rapidă de pizza cu blat din pâine pe care o prepari în tigaie în mai puțin de 20 de minute. Nu ai nevoie decât de Franzela albă Boromir și de alte câteva ingrediente atent selecționate pentru a crea combinația perfectă de arome și texturi. 

Pizza la tigaie, reinventată pe blat de pâine 

Inspirată de faimosul preparat italian, rețeta noastră reinterpretată de pizza la tigaie cu blat de pâine Boromir se prepară fără efort, în câțiva pași simpli. Peste aluatul din bucățele de pâine și ouă pentru pizza întinzi topping-ul pe care îl pregătești după cum preferi. Mai apoi lași compoziția obținută la gătit în tigaie timp de 15 minute. Pe cât de rapidă, pe atât de gustoasă va fi! 

Ca topping poți folosi un sos de roșii, condimentat cu oregano și busuioc, mozzarella și pepperoni. Totuși dacă preferi o variantă vegetariană, înlocuiește feliile de salam cu porumb dulce și adaugă la final și câteva frunzulițe proaspete de busuioc pentru un plus de savoare. 

Rețeta la tigaie de pizza rapidă din Franzela Boromir 

Cu Franzela albă Boromir preparată cu maia, vei obține o pizza delicioasă cu care îi vei răsfăța din plin pe cei dragi. Este numai bună de integrat în rețeta de pizza la tigaie, întrucât îi conferă blatului o textură pufoasă la interior. Iar crusta din pâine ușor crocantă la exterior completează minunat topping-ul de mozzarella, sos de roșii și pepperoni. 

De pe boromirmarket.ro poți comanda oricând pâinea preferată, fie că îți plac franzelele integrale, de secară, fără sare, sau cu graham. Tot acolo găsești și pâinile rustice coapte pe vatră și jimblele cu cartofi sau semințe. Prepară ușor și repede cu pâinile Boromir și chifteluțe, crutoane aromate și crunchy, sandvișuri hrănitoare, bruschete și mini tarte de quiche. 

Dacă vrei să te bucuri în clipele de relaxare și de alte gustări delicioase, gata preparate, poți opta pentru gustoșii Covrigei de post cu ulei de măsline de la Boromir. Sunt ronțăielile perfecte de savurat seara la serial sau alături de o carte bună.

În plus, gurmanzii care adoră rețetele de deserturi reinventate, pot descoperi pe blog cum se face un delicios tort de mere caramelizate din cozonac, savarină însiropată, tiramisu cremos și multe alte delicii preparate din Cozonacii Boromir. Așa că nu ezita să arunci o privire la rețetele noastre de bunătăți!

Ingrediente pizza la tigaie 

Pentru blatul de pizza din pâine: 

• 6 felii de Franzelă albă Boromir 

• 2 ouă 

• sare 

• 1 lingură apă 

Pentru topping: 

• 2 linguri de sos de roșii 

• busuioc 

• oregano 

• 150 gr mozzarella 

• 50 gr pepperoni 

• câteva măsline tăiate 

Mod de preparare pizza la tigaie din pâine 

PASUL 1 

Mai întâi trebuie să bați ouăle într-un bol mediu ca mărime, după care adaugi o lingură de apă. Datorită amestecului de ouă, aluatul de pizza se va lega frumos și va căpăta un gust încântător. 

PASUL 2 

În continuare, taie în bucățele mici feliile de Franzelă albă Boromir. Mai apoi, amestecă-le cu ouăle bătute și pune aluatul într-o tigaie medie. După aceea trebuie să îl tasezi cu o lingură ca să devină plat, și să rotunjești marginile pentru a obține forma dorită. Pâinea albă poate fi înlocuită cu Franzela integrală Boromir, în cazul în care vrei ca preparatul să fie mai bogat în fibre. 

PASUL 3 

Urmează să prepari topping-ul pentru pizza la tigaie pentru care poți face nenumărate combinații de arome. Noi am preferat o variantă simplă și de efect. Pregătește un sos de roșii cu busuioc, oregano și piper, și întinde-l după aceea peste aluat. Ca gustul să fie mai picant, adaugă și fulgi de chili sau ardei iuți tocați mărunt. 

PASUL 4 

Mai trebuie doar să pui deasupra mozzarella ruptă în bucățele, feliile de pepperoni și câteva măsline tăiate în feliuțe mici. Poți adapta topping-ul în funcție de preferințe, iar dacă vrei să încerci o variantă mai light, înlocuiește feliile de pepperoni cu porumb dulce. Lasă pizza din pâine în tigaie la foc mic, timp de 15 minute, dar mai întâi trebuie să o acoperi cu un capac pentru ca blatul să se rumenească bine. 

PASUL 5 

Nimic mai simplu și gustos decât această pizza la tigaie cu blat de pâine! După ce ai feliat-o cu ajutorul unei spatule din lemn, savurează-o caldă cu multă poftă. O poți servi la prânz, cină, dar și ca gustare rapidă între mese. 

Cu bunătățile Boromir gătești ușor și cu mult spor numai preparate pline de savoare. Le găsești în magazinul nostru online, boromirmarket.ro. Sigur le vei adora și tu!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton