Homepage  / Știri

Sinead O’Connor a murit. Cântăreața irlandeză avea 56 de ani și trecuse printr-o tragedie acum aproape 2 ani

Sinead O'Connor a murit. Cântăreața irlandeză avea 56 de ani și trecuse printr-o tragedie acum aproape 2 ani
10

de Andra Stana,

Cântăreața irlandeză Sinead O'Connor a murit miercuri, la vârsta de 56 de ani, potrivit presei britanice. Artista a devenit o vedetă muzicală în anii 1990, lansând 10 albume de studio. Vestea morții ei vine la doar 18 luni de la decesul fiului ei adolescent.

Cântăreața irlandeză Sinéad O’Connor a murit miercuri, 26 iulie, la vârsta de 56 de ani.

Interpreta hitului „Nothing Compares 2 U”, compus de Prince, care i-a adus faima lui O’Connor la începutul anilor 1990, a murit la doar 18 luni de la decesul fulgerător al fiului ei. Shane s-a sinucis la vârsta de 17 ani.

Acest episod i-a afectat sănătatea mintală a lui O’Connor, care a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2003 și a amenințat public cu sinuciderea în mai multe rânduri, trăgând semnale de alarmă cu privire la situația sa.

Sinead O' Connor a murit. Cântăreața irlandeză avea 56 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Deocamdată nu se cunosc detalii despre moartea ei sau despre cauzele decesului.

Cine a fost Sinead O’Connor

Născută la Dublin în 1966, cântăreața a fost legată de scena muzicală din capitala irlandeză încă de la o vârstă fragedă.

‘The Lion and the Cobra’ a fost primul său album, lansat în 1987, când O’Connor abia împlinise 21 de ani. Ea a impresionat prin calitatea vocii sale, deși lumea avea să devină conștientă de puterea ei trei ani mai târziu, când interpretarea sa a piesei ‘Nothing Compares 2 U’ a lui Prince a devenit unul dintre cele mai mari hituri ale sale.

Sinead O’Connor, în spital după ce fiul ei s-a sinucis

Sinead O’Connor a fost internată în spital, în ianuarie 2022, la doar câteva zile după ce fiul artistei, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Cântăreața a mărturisit, printr-o postare pe Twitter, că a ajuns la spital pentru că se simțea rău după pierderea fiului.

Sinead O’Connor a avut șocul vieții ei după ce băiatul ei s-a sinucis. Tânărul de 17 de ani fugise dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru tentative de suicid anterioare.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis azi să-și încheie lupta pe pământ, iar acum este alături de Dumnezeu. Să se odihnească în pace, iar nimeni altcineva să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Mă rog să fii liniștit – a scris Sinead în mediul online, pe 7 ianuarie 2022.

Sinead O’Connor  a scris apoi alte mesaje pline de durere prin care se acuză de moartea fiului ei și în care spune că își dorește să moară.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton