Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sinem Kobal și Kenan İmirzalıoğlu au devenit părinți

Sinem Kobal și Kenan İmirzalıoğlu au devenit părinți

de Redactia Tvmania

Sinem Kobal și Kenan İmirzalıoğlu au devenit părinți pentru prima oară. Potrivit presei din Turcia, Sinem a născut pe 21 octombrie.

Actorii turci Sinem Kobal și Kenan İmirzalıoğlu trăiesc cea mai fericită perioadă din viața lor. Potrivit revistei Burada, cei doi sunt extrem de fericiți și au oferit câteva declarații în fața spitalului după venirea pe lume a fetiței lor Lalin:

„Este sănătoasă. S-a născut ieri în jurul prânzului. Și noi suntem entuziasmați. Sperăm să mergem cât mai repede la noi acasă și să începem noua noastră viață”, a declarat Sinem la o zi după ce a născut. 

Kenan a mărturisit că i-a fost alături soției sale în fiecare moment:

„Am fost cu Sinem în fiecare clipă, a fost foarte frumos”.

Se pare că actrița a născut în apă, iar Kenan İmirzalıoğlu a oferit ciocolată întregului personal al spitalului după naștere. Tabloidele turcești au zvonit că İmirzalıoğlu ar fi închiriat un întreg etaj al spitalului unde Sinem a născut pentru ca  nimeni să nu aibă acces. Actorul a dorit însă să lămurească acestea precizând că din cauza pandemiei multe saloane de pe acel etaj erau închise: 

„Am auzit vești cum că ar fi fost închis etajul, cinci camere erau închise. De fapt,  am urmat orice măsuri de precauție luate de spital. Erau 2-3 membri ai familiei, prietenii noștri nu au putut veni din cauza pandemiei. Lucrurile care ies în presă sunt lipsite de sens. Ne-am adaptat la măsurile luate de spital”, a mai spus Kenan. 

Sinem a fost răsfățată de Kenan pe parcursul celor 9 luni de sarcină numai cu cadouri luxoase. Kenan İmirzalıoğlu i-a cumpărat soției sale o vilă în Bodrum în valoare de 3 milioane de lire turcești, dar și un ceas în valoare de 150.000 de lire turcești.  

Kenan şi Sinem s-au căsătorit pe 14 mai 2016 pe insula Cunda din Turcia. La nuntă au participat 300 de invitaţi, printre care și actori cunoscuţi din serialele turceşti de la noi: Engin Altan Düzyat, Kivanç Tatlitug, Cansu Dere, Burak Özçivit şi Bergüzar Korel. 

Pe micile ecrane de la noi pe Kenan Imirzalıoglu l-aţi văzut în serialele „Viață nedreaptă’, „Inimă nebună’, „Ezel’ și „Karadayi’. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton