Homepage  / Cinema / Vedete străine

Singurul film pe care Sandra Bullock regretă enorm că l-a făcut. „Încă îmi este rușine”

Singurul film pe care Sandra Bullock regretă enorm că l-a făcut. „Încă îmi este rușine”
19

de Vasilica Rogozanu,

Cu o carieră strălucită, încununată cu un premiu Oscar, actrița Sandra Bullock nu are prea multe regrete... cu excepția unuia. Vedeta de 57 de ani, o obișnuită a comediilor romantice și a filmelor de acțiune, a dezvăluit recent că și-ar dori să nu fi acceptat rolul din „Speed 2”, continuarea celebrului „Speed: Cursă infernală” (1994).

Într-un interviu pentru TooFab, Sandra Bullock a mărturisit că, uitându-se în spate la cariera ei, de un  singur film se simte rușinată: „Speed 2: Croazieră infernală” (1997).

„Am un film la care nu a venit nimeni și încă îmi rușine că am fost în el. Speed 2.  Am vorbit foarte mult despre asta. Nu avea sens. O barcă lentă care mergea încet spre o insulă. Mi-aș dori să nu-l fi făcut”, a spus ea.

Actrița și-a revenit însă după eșecul din 1997: a câștigat un Oscar în 2010, a jucat într-o mulțime de filme de succes (de la „Miss Agent Secret” la „Dragoste cu preaviz” și „Vrei să te însori cu mine?”), iar acum își promovează „Orașul pierdut”, în care joacă cu Channing Tatum și Brad Pitt.

Keanu Reeves a fost mai inspirat, dar refuzul l-a costat

„Speed 2: Croazieră infernală” este un film din 1997 spune povestea lui Annie (Bullock) și a iubitului ei care, aflați în vacanță pe o navă de croazieră în Caraibe, încearcă să împiedice o catastrofă maritimă. Keanu Reeves, care a jucat alături de Bullock în filmul original din 1994, nu a mai vrut să-și reia rolul lui Jack Traven pentru această continuare.

În decembrie anul trecut, în timpul unui interviu pentru „The Graham Norton Show”, Reeves a explicat de ce nu a revenit în „Speed 2: Cruise Control”.

„La acea vreme, nu am rezonat cu scenariul. Îmi doream foarte mult să lucrez cu Sandra Bullock, îmi plăcea să îl interpretez pe Jack Traven și îmi plăcea , dar un transatlantic? Nu aveam nimic împotriva actorilor implicați, dar în acel moment pur și simplu simțeam că nu e în regulă”, a spus el.

Refuzul de a juca în continuare l-a costat, însă, pe Reeves. Actorul a povestit că Studiourile Fox, cele care erau în spatele filmulelor „Speed”, nu i-au mai dat un rol timp de 10 ani, cele două părți reluând colaborarea de abia în 2008, în „Ziua în care Pământul se opri”.

lake houseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton