Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sir Michael Caine („The Dark Knight”) și Lena Headey („Game of Thrones”) vor juca în noua adaptare „Oliver Twist”

Sir Michael Caine („The Dark Knight”) și Lena Headey („Game of Thrones”) vor juca în noua adaptare „Oliver Twist”

de Redactia Tvmania

Grupul Sky a anunțat că lucrează la o nouă co-producție numită „Twist”, un film original în care vor juca  actorii Sir Michael Caine (trilogia Dark Knight), Lena Headey (Game of Thrones), actrița și cântăreața Rita Ora, David Walliams („Little Britain”), Franz Drameh (Legende of Tomorrow), Sophie Simnett (Daybreak) și tânărul actor Rafferty Law în rolul principal.

 

„Twist” este o interpretare modernă a romanului Oliver Twist, de Charles Dickens, în care Oliver este reinventat ca artist de stradă care trăiește pe străzile din Londra modernă. Pelicula va fi disponibilă pe Sky Cinema în aceeași zi cu lansarea sa pe marile ecrane.

 

O întâlnire întâmplătoare cu o gașcă de oameni influenți condusă de carismatica Dodge (Rita Ora) vede că Twist (Law) este prins într-o aventură cu mare miză ce va rezulta furtul unui tablou neprețuit pentru maestrul hoț Fagin (Caine) și partenerul său de afaceri psihopat Sikes (Headey) . Drameh îl va juca pe Batesey, Simnett îl va juca pe Red și Walliams îl va juca pe Losberne.

„Fagin este un personaj atât de infam, va fi foarte distractiv să îl joc. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Lena, Raff și restul distribuției la Londra când vom începe filmările”, a declarat Sir Michael Caine.

„Nu aș putea fi mai încântată să preiau personajul iconic Sikes al romanului Oliver Twist. Adaptarea personajelor este o modalitate genială de a inspira o noua viață a operelor consacrate și de a o aduce în fața unor noi audiențe”, a mărturisit Lena Headey. 

Sarah Wright directoarea Sky Cinema și  Sky UK și Irlanda, a comentat: „Twist este povestea clasică a lui Dickens redată într-o manieră nemaiîntâlnită. Îndrăzneață, modernă și cu o distribuție excepțională britanică, această coproducție va demonstra ambiția pe care noi, cei de la Sky, o avem pentru producerea filmelor originale”

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton