Homepage  / Știri

Sissoko Sidia, fost concurent „Masterchef”, a murit. A fost găsit decedat în casă. Care ar fi cauza morții

Sissoko Sidia, fost concurent „Masterchef”, a murit. A fost găsit decedat în casă. Care ar fi cauza morții

de Roxana Mirea,

Sissoko Sidia, un fost concurent de la „Masterchef”, de la Pro TV, a murit, din cauza COVID-19. Acesta a fost găsit fără viață, miercuri dimineață, 20 octombrie, în propria locuință. Având în vedere acest context, Poliția nu a fost sesizată.

Sissoko Sidia, fost concurent de la „Masterchef”, a murit

Sissoko Sidia a încetat din viață, după ce s-a infectat cu coronavirus, potrivit știrileprotv.ro. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Masterchef”, difuzată de Pro TV. Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. În acest context, nu a fost sesizată poliția.

Amintim că, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 17.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 423 de decese.

Din totalul de 423 de pacienți decedați, 390 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Cei 33 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 32 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.728. Dintre acestea, 1.799 sunt internate la ATI.

Logodnica lui l-a înscris la „Masterchef”

Sissoko a participat la primul sezon al competiției „Masterchef”, care se difuza pe Pro TV. La vremea respectivă, celebrul chef povestea că cea care l-a înscris în concurs a fost nimeni alta decât logodnica lui, Rodica.

„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a spus Sissok la vremea aceea.

După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei şi a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în legătură cu noile tehnologii din domeniu.

Sissoko Sidia s-a nascut in Bucuresti din tată guinez și mama românca. Liceul l-a terminat în București și apoi a obținut o bursă din partea statului guinez în RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronica, dar nu a profesat niciodată pentru că s-a apucat de afaceri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton