Homepage  / Articole

Sistem şi DeepCentral au îngheţat pentru un clip

Sistem şi DeepCentral au îngheţat pentru un clip

de Redactia Tvmania

Colaborarea dintre trupele Sistem şi DeepCentral este una de succes. Băieţii au lansat de curând un videoclip “rece” la piesa “I fucked Up”, varianta în limba engleză a single-ului “În urma ta”.

Textul versiunii engleze a fost scris de cântăreaţa Xonia (jurat în cadrul emisiunii “Mi-s băiatul de la ţară de la Prima), care este prietenă cu cei de la DeepCentral, alături de care a scos hitul “My Beautiful One”.

Pentru filmările videoclipului “I fucked Up”, cei de la Sistem împreună cu Doru şi George de la DeepCentral au reuşit să fie din nou cool, de data asta şi la propriu. Ei au căutat un cadru răcoros şi l-au găsit tocmai în vârf de munte, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Deşi cele două trupe au mereu programul încărcat de la atâtea concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, şi-au găsit timp trei zile pentru a filma o poveste de dragoste dintre un tânăr visător şi o Crăiasă a Zăpezii.

Trupa Sistem este implicată de mai mult timp în tot felul de evenimente eco şi de caritate, iar cei de la DeepCentral au cucerit fanii din Rusia, Germania, Italia şi Anglia cu hit-urile lor: “Rusian Girl”, “In Love” şi “Never Be Alone”.

Urmăriţi aici videoclipul piesei “I fucked Up”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_K3xTno8tIg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton