Homepage  / Seriale

Sitcomul „Fetele lu’ Dom’ Profesor” începe în această seară, la Kanal D

Sitcomul "Fetele lu' Dom' Profesor" începe în această seară, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Astăzi, la ora 21.15, sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” debutează, la Kanal D. Loredana Groza este invitată specială în primul episod. Serialul va fi difuzat în fiecare miercuri.

Loredana își va juca propriul rol, însă va fi pusă într-o postură fictivă, aceea de expert în blănuri naturale de mare valoare. Loredana va trebui să analizeze o haină de blană primită de „Bella” (interpretată de Adina Galupa) de la un fost client rus.

„€œAm intrat în distribuție la invitația lui Cătălin Cățoiu, prietenul meu de o viață, care mi-a trimis scriptul. Cea mai mișto fază este că am jucat cu o lamă. Și atunci când apare un animal (n.r.: în distribuție), nici nu mai contează cum joci, că toată lumea se uită la el. Am avut o concurență fantastică. Lama mi-a luat față!”, a spus Loredana Groza.

Serialul „Fetele lu’ Dom’ Profesor” prezintă povestea unui fost profesor de filosofie, Tinel, personaj interpretat de Cătălin Cățoiu, care este nevoit să-și transforme casa în salon de masaj erotic pentru a face față datoriilor pe care le are de plătit fostei soții, Cerasala (interpretată de Dana Dembinski Medeleanu), dar și băncilor. Disperat pentru că nu găsește o soluție, Tinel cere ajutorul celor trei fete care se ocupă de masaj – Bella, Mela și Stela, ca să nu fie nevoiți să părăsească locuința.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton