Homepage  / Știri / Televiziune

Situație fără precedent la „Survivor România”! Petiție pentru revenirea Anei Porgras în competiție

Situație fără precedent la „Survivor România”! Petiție pentru revenirea Anei Porgras în competiție

de Redactia Tvmania

Plecarea Anei Porgras din competiția „Survivor România” nu i-a luat prin surprindere doar pe concurenții emisiunii, ci și pe telespectatori. În vederea soluționării acestei situații fanii emisiunii s-au mobilizat și au organizat o petiție online în care le solicită celor de la Kanal D revenirea Anei în competiția „Survivor”.

Se pare că pentru mulți dintre fanii emisiunii, vestea că Ana Porgras a fost eliminată i-a luat prin surprindere. Deși Ana își dorea să ajungă în finala competiției de la Kanal D, deznodământul a fost altul.  

Acum, zeci de mii de fani o vor pe Ana înapoi în concurs și au semnat chiar o petiție în acest sens. În doar câteva ore s-au strâns zeci de mii de semnături!

Inițiatorii petiției o consideră pe Ana „cea mai bună concurentă din toate fetele” și susțin că nu merită să plece acasă.

Drept urmare, în doar câteva ore, pe o platformă online dedicată petițiilor, s-au strâns nu mai puțin de 20.000 de semnături ale celor care doresc revenirea Anei în concursul de la Kanal D.

A primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor

 

Contrar rezultatelor din consiliul de eliminare, când Ana a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, tot ei se unesc pentru a o readuce în competiție.  

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton