Homepage  / Articole

Smiley, 7 nominalizări la „Romanian Music Awards”

Smiley, 7 nominalizări la „Romanian Music Awards”

de Redactia Tvmania

Smiley este cu siguranţă cel mai nominalizat artist în această toamnă. După ce a intrat în cursa pentru “Best Romanian Act” din cadrul premiilor MTV, el a primit nu mai puţin de şapte nominalizări la “Premiile Muzicale Româneşti” (“Romanian Music Awards”), care se vor decerna în seara de 16 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov.

Juratul de la “Vocea României” se va bate la categoria “Cel mai bun artist” cu Alex Velea, Connect-R, CRBL şi Guess Who, iar la secţiunea “Cel mai bun cântec” va încerca să câştige cu “Love is for free” în faţa celor de Akcent, Alexandra Stan, Andreea Bănică şi ROA.

Gala “Premiilor Muzicale Româneşti” a ajuns la cea de-a noua ediţie, iar anul aceasta va fi transmisă live în 13 ţări: România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia şi Herzegovina, Croaţia, Grecia, Mecedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru şi Turcia. Evenimentul oragnizat de Music Channel va fi prezentat de Puya şi Cosmina Păsărin.

La categoria “Cea mai bună artistă” au fost nominalizate Alexandra Stan, Andra, Andreea Bănică, Corina şi, bineînţeles, Inna, care pe 19 septemebrie îşi lansează cel de-al doilea album din carieră, “I am The Club Rocker”.

Andreea Bănică şi Ellie White sunt doar două dintre artistele care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului şi vor încinge atmosfera cu show-urile lor. În acest sens, Ellie White (care are şanse mari să câştige la “Cel mai bun debut”) repetă de zor alături de coregraful şi de trupa ei de dansatori.

Pe https://rma.1music.ro/ încă mai puteţi vota artiştii voştri preferaţi la “Premiile Muzicale Româneşti” 2011.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton