Homepage  / Muzică

Smiley a lansat clipul piesei „Acasă”

Smiley a lansat clipul piesei "Acasă"

de Redactia Tvmania

Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul îl plasează pe Smiley în mijlocul lui nicăieri, trăgând hotărât un cărucior către o destinaţie numai de el ştiută. Artistul se opreşte într-o pădure, în faţa unei construcţii neobişnuite, care în scurt timp capătă forma unei case.

Într-un moment de cumpănă, însă, îşi face apariţia un magician. Pe măsură ce casa din pădure capătă contur, îşi mai fac apariţia şi alte personaje.

“Atât videoclipul, cât şi piesa vor stârni nenumărate zâmbete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visaţi, să vă facă mai optimişti şi mai încrezători în forţele proprii”, declară Smiley.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bORzlBW5QFU[/youtube]

“Întregul album <> este o dezlănţuire creativă pentru mine; 17 poveşti muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzaţia de libertate, până la nostalgie sau dor”, a adăugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiază de o lansare în etape. Astfel,  în paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru “Acasă,” Smiley anunţă şi lansarea oficială a albumului “Acasă” , care va avea loc pe 21 noiembrie, împreună cu “Gazeta Sporturilor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton