Homepage  / Muzică

Smiley a lansat imnul optimismului! Noua piesă „Aia e”, promovată intens și de Gina Pistol

Smiley a lansat imnul optimismului! Noua piesă „Aia e”, promovată intens și de Gina Pistol
7

de Cătălina Matei,

După ce au anunțat că își vor uni destinele și în fața ofițerului Stării Civile, iată că Smiley și Gina Pistol sunt împreună la bine și la greu și când vine vorba despre... muzică. După ce gazda emisiunii „Chefi la cuțite” d ela Antena 1 a urcat deja pe scenă în timpul unui concert susținut de artist, iată că acum se implică și în promovarea din social media a celei mai noi piese semnate de viitorul ei soț.

Urmăritorii lui Smiley de pe instagram au remarcat că artistul postează intens filmulețe și imagini special create pentru a promova noua sa piesă, „Aia e”. Melodia este un imn al omului optimist care ştie să ia ce e bun din trecut şi să trăiască prezentul cu bucurie şi cu „lecţiile” învăţate.

„#AiaE este despre cum privim pozitiv ziua de azi chiar dacă am pierdut nişte lucruri în trecut, despre cum ne concentrăm pe lucrurile bune care au rămas şi cum le folosim pentru a merge mai departe cu lecţia învăţată şi cu zâmbet pe faţă. Am făcut piesa acum câţiva ani şi am trecut-o prin multe variante până a ajuns în forma de azi pe care abia aştept să o ascultaţi şi să o dansaţi cu bucurie toata vara. Mi s-a părut tare că imediat ce am înregistrat varianta de astăzi a piesei, am realizat ca „Aia e” este una dintre cele mai folosite expresii în limbajul nostru. Este o expresie care poate să spună atât de multe şi când e bine, şi când e rău, şi când eşti resemnat, şi când eşti uimit, în multe situaţii cu care ne întâlnim zi de zi. Aşa că, aia e, vă invit la dans!”, declară Smiley.

Aia e, ce-am pierdut, am pierdut, ducă-se. Aia e, oricum nu regret nimic din ce-a fost si nu mai e. Cele rele să se spele, cele bune să se-adune, nu contează ce se pierde, important e ce rămâne”, spune parte din refrenul noii piese Smiley pentru care „drumul” e parte importantă din rostul destinaţiei.

Noul hit este o co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Florin Boka, Roland Kiss, Lucian Nagy, Sergiu Gherman, Andrei Dan, versurile scrise de Smiley şi Dorian Micu, producţia realizată de Smiley, Feenom şi Roland Kiss, iar mixul făcut de Sergiu Gherman, „Aia e” e o piesă pozitivă.

Echipa HaHaHa Production a creat deja în pregătirea lansării piesei o gamă de plasturi simbolici, de stickere fizice sau de whatsapp şi de diverse „remedii” haioase care să schimbe tonul de resemnare în ton de veselie al mult folositului „Aia e”.

Gina Pistol, implicată în promovarea viitorului său soț

La bine și la greu… și la muzică! Cam așa ar putea suna motto-ul viitoarei familii Maria, căci Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și Gina Pistol au anunțat că se vor căsători în curând. Până la marele eveniment, cei doi sunt implicați intens în promovarea pe social media a noii piese semnate de cel care prezintă „Românii au talent” la Pro TV alături de Pavel Bartoș.

Pe contul de Instagram al lui Smiley este postat și un video haios de genul „reel”, în care cei doi viitori soți prezintă un moment „casnic”… obișnuit. La sfârșitul filmulețului, pe generic, Gina Pistol apare ca… regizor.

De altfel, există și alte filmulețe în care cei doi dezvăluie și alte momente din viața normală a unui cuplu cu un copil mic. De exemplu, cel în care momentul de tandrețe dintre cei Gina și Smiley este întrerupt de micuța Jospehine.

Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au așezat din nou pe „banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți. De această dată, au folosit același cadru pentru a le da vestea cea mare fanilor. Vor deveni în curând soț și soție. Cei doi au povestit cum s-a petrecut cererea în căsătorie.

Era într-o seară normală, de familie, noi 3. Pregăteam baia fiicei noastre și spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor. M-a strigat și am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă. Mă uitam la ei și Josephine avea o cutiuță în mână și eu mâ gândeam… nici nu știu. Andrei a început să zică ceva, dar nu l-am auzit pentru că mă gândeam: „De unde a luat cutia asta?” Nici nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. Josephine rodea la o cutie, eu cu mâinile pline de spumă, Andrei spunea ceva și eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea. N-am auzit începutul, dar l-am văzut emoționat”, a povestit Gina Pistol.

Gina si Smiley 10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton