Homepage  / Vedete româneşti

Smiley a răbufnit pe rețelele sociale la adresa celor care jignesc pe internet. „Până când?!”

Smiley a răbufnit pe rețelele sociale la adresa celor care jignesc pe internet. „Până când?!”
10

de Roxana Mirea,

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. În plus, acesta este foarte activ și pe rețelele sociale, acolo unde este urmărit de foarte mulți oameni. Smiley a atras atenția după ce a publicat un mesaj în legătură cu cei care comentează în necunoștință de cauză și îi critică pe semenii lor.

Smiley a răbufnit pe rețelele sociale

Smiley este dezamăgit să vadă cum oamenii își rup din timpul lor și consumă energie doar pentru a-și jingni semenii. Acesta s-a săturat să vadă cum unele persoane comentează în necunoștință de cauză și aruncă cu injurii atunci când el sau Gina Pistol publică diverse fotografii în mediul online.

Artistul este de părere că dacă oamenii ar înțelege că fiecare clipă pe pământ este o binecuvântare, nu ar mai pierde timpul jignindu-și semenii sau să se certe pe rețelele sociale.  

Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe Instagram.

242969218_121481960243173_8821057288658137194_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Care a fost reacția Mihaelei Rădulescu

Mesajul lui Smiley publicat pe rețelele sociale s-a bucurat de numeroase reacții.

Noi si de-aia suntem aici – sa le aratam ca se poate si cu munca, pasiune, disciplina, voie buna… , CHEF DE VIATA”, a scris Mihaela Rădulescu a postarea lui Smiley.

Pe de altă parte, mai mulți internauți au rezonat cu sentimentele artistului.

Din păcate, atitudinea acestora este tot o consecinta a lipsei de educație. Și, tot din păcate, e greu, dacă nu imposibil sa schimbam asta”, „Uni dintre noi stiu decât sa arunca cu pamânt în ceilalti români. Păcat de noi. Să te ajute Dumnezeu, Smiley, sa scoti cântece frumoase și felicitari pt mesaji”, „Am obosit eu cu oamenii ăștia care arunca numai noroi efectiv deja e penibil ar trebui sa nu mai aibă acces la rețelele de socializare” sau „Cei care au în genă răutatea, nu se mai vindecă, din păcate…”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton