Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, Alex Velea și Speak, vacanță alături de iubitele lor, Gina Pistol, Antonia și Ștefania. Unde au plecat cele 6 vedete

Smiley, Alex Velea și Speak, vacanță alături de iubitele lor, Gina Pistol, Antonia și Ștefania. Unde au plecat cele 6 vedete
4

de Roxana Mirea,

Anul 2023 a început cu o vacanță de vis pentru șase vedete din România. Smiley, Alex Velea și Speak, alături de partenerele lor, Gina Pistol, Antonia și Cristina Ștefania, au plecat în Asia. Prima oprire a celor trei cupluri a fost Hanoi, Vietnam.

Smiley, Alex Velea și Speak și-au dus iubitele în vacanță

Smiley, Alex Velea și Speak, împreună cu Gina Pistol, Antonia și Ștefania, s-au fotografiat în aeroport, fiind gata de o vacanță pe cinste. Entuziasmul se citea pe chipurile lor, pregătiți fiind pentru un zbor lung, cu prima destinație de vacanță fiind Hanoi, Vietnam.

 „Hai să fie o vacanță frumoasă! Reuniune de început de an!”, a scris Smiley, pe Instagram.

Toată șatra lu’ papuc! Să fie cu vacanță frumoasă!”, a completat Speak. Acesta va integra vacanța în proiectul de călătorii pe care îl are împreună cu Ștefania și care se cheamă „Aventura, strigați URA!”. Așadar, sunt șanse mari ca fanii să vadă, la un moment dat, prin ce peripeții trec cele șase vedete în vacanța lor în Asia.

smiley-alex-velea-si-speak-si-au-dus-iubitele-in-vacanta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

După un zbor lung, cei șase au ajuns în Hanoi, capitala Vietnamului, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Asia și din lume, scrie libertateapentrufemei.ro.

Antonia a publicat o poză cu Alex Velea, care era frânt de oboseală, semn că acesta nu a reușit să doarmă în avion. El s-a pus la somn încă de cum a ajuns la cazare.

Atât Smiley și Gina Pistol, cât și Alex Velea și Antonia nu au specificat dacă au luat și copiii cu ei. Totuși, Alex Velea și iubita lui au fost însoțiți la aeroport de copiii lor: Dominic, Akim și Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton