Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, declarații uluitoare despre cum a rămas fără telefonul mobil. Unde s-a întâmplat. „Cel mai vechi truc din carte”

Smiley, declarații uluitoare despre cum a rămas fără telefonul mobil. Unde s-a întâmplat. „Cel mai vechi truc din carte”

de Cătălina Matei,

Se pare că antrenorul de la „Vocea României” are parte de multe neplăceri în ultima vreme. După ce a avut ceva probleme de sănătate și a fost nevoit să-și ia o pauză vocală, Smiley a fost jefuit. Iubitul Ginei Pistol a povestit totul, cu lux de amănunte.

Artistului i s-a furat telefonul în timp ce lua masa alături de un prieten, într-un restaurant din Berlin.

Zilele trecute, Smiley a postat un mesaj foarte scurt pe rețelele de socializare, unde a anunțat scurt că i s-a furat telefonul. Și pentru că a fost întrebat de foarte mulți cum s-a întâmplat totul, antrenorul de la „Vocea României” a revenit cu detalii, într-un video postat pe InstaStory.

Totul s-a petrecut într-un restaurant din Berlin, unde artistul lua masa alături de un prieten. Acolo a fost abordat de un individ cu o foaie în mână care pare că i-a cerut ceva, însă într-o limbă pe care Smiley nu o înțelegea. Respectivul și-a pus foaia foaia pe telefonul mobil, a încercat să „încropească” un dialog scurt și apoi s-a făcut nevăzut cu tot cu device-ul cântărețului.

„Cel mai vechi truc din carte”

”Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Prietenul meu i-a zis N-avem nevoie. Du-te!, el și-a pus foaia peste telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu tot cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe InstaStory.

Și ghiciți unde mi s-a întâmplat asta. Nu s-a întâmplat în România, ci tocmai la Berlin, dacă vă vine să credeți”, a mai adăugat partenerul de prezentare al lui Pavel Bartoș de la „Românii au talent”.

De ce a intrat Smiley în pauză vocală

Săptămâna trecută, Smiley și-a anunțat fanii, prin intermediul rețelelor sociale, că se confruntă cu o problemă de sănătate, motiv pentru care și-a anulat concertele din zilele următoare. Diagnosticul pus de medici a fost „laringită acută”, prin urmare artistul a fost nevoit să-și ia o pauză vocală.

Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: Ne vedem noi! doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris Smiley pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton