Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley, despre marea schimbare din viața lui și a Ginei Pistol. Cine se ocupă acum de Josephine. „Ne înțelegem foarte bine”

Smiley, despre marea schimbare din viața lui și a Ginei Pistol. Cine se ocupă acum de Josephine. „Ne înțelegem foarte bine”
9

de Andra Stana,

Smiley și Gina Pistol sunt doi părinți fericiți. Până de curând, vedeta de la Antena 1 s-a ocupat 100% de fetița ei și a lui Smiley. De curând însă, după ce s-a întors la filmări, Gina a realizat câtă nevoie are de ajutor. Smiley a recunoscut ce alegere au făcut pentru a-și îngriji mai bine micuța de aproape un an.

În noiembrie 2021 s-a aflat că Gina Pistol nu a ales o bonă pentru fiica ei.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi.”, declara atunci vedeta Antena 1.

Smiley: „Avem un pic de treabă acum”

De curând, situația s-a schimbat în familia lor, Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine, dar nu i-au dezvăluit identitatea, scrie libertatea.ro.

Aceasta nu e singura care are grijă de Josephine, și mama prezentatoarei se mai ocupă de fetița de câteva luni a celor două vedete.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, și dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.”, a spus artistul acum câteva zile în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, potrivit fanatik.ro.

Smiley-despre-marea-schimbare-din-viata-lui-si-a-Ginei-Pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Smiley, mândru foc de Josephine. „E superbă, n-am ce să vă zic”

La același post TV, Smiley a făcut dezvăluiri și despre vacanța în familie pe care au avut-o la început de an, prima vacanță în trei. Se mândrește cu fiica lui, spune că Josephine, care va împlini în luna martie un an, e foarte cuminte. „Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acum îi crește și al doilea dinte de sus.

Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost supercuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe”, a mai povestit Smiley.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton