Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, despre nunta cu Gina Pistol. De ce nu s-au căsătorit până acum

Smiley, despre nunta cu Gina Pistol. De ce nu s-au căsătorit până acum
9

de Roxana Mirea,

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile. Din iubirea celor doi, a venit pe lume o fetiță, Josephine, în vârstă de un an. Chiar dacă se iubesc la intensitate maximă, Smiley și Gina Pistol nu au făcut nunta până acum. Ei bine, artistul a făcut primele declarații despre căsătoria cu prezentatoarea TV de la Antena 1.

Smiley, anunțul despre nunta cu Gina Pistol

Nimeni nu poate contesta faptul că Smiley și Gina Pistol se iubesc la intensitate maximă, iar o parte din gesturile lor de afecțiune sunt împărtășite și cu fanii lor prin intermediul rețelelor sociale. Totuși, cei doi nu sunt căsătoriți. Smiley a vorbit despre nunta cu Gina Pistol și a spus că ei sunt ca o familie acum, iar căsătoria ar fi doar o formalitate.

Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat artistul, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit impact.ro.

De asemenea, Gina Pistol a spus că ea și Smiley sunt ca și căsătoriți.

Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina.

Smiley-anuntul-despre-nunta-cu-Gina-Pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Smiley și Gina Pistol au fost invitați la podcastul PROFM #searadupă7 cu FERE, unde au vorbit și despre momentul în care prezentatoarea de la Antena 1 l-a văzut cu alți ochi pe artist. Gina mereu a spus că scânteia iubirii a apărut atunci când era la un eveniment, iar Smiley cânta pe scenă melodia „Love is for free”. Atunci, ea a realizat că artistul este singur, la fel ca ea.

Nu mai știu ce evenimente era. Era undeva în Floreasca. Era o scenă micuță, la petrecerea unei reviste, cred. Nu îmi amintesc exact ce revistă și era o scenă micuță și cânta Andrei. Eu ascultam muzica Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat. Să mă uit la el și să zic: „Mamă, ce partidă bună” pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt și eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist și ăla a fost singurul moment. Eram și eu singură, era și el singur. M-am uitat la el și mi-am spus: „Mama, ce mișto e tipul ăsta”, a povestit Gina Pistol.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton