Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley, față în față cu sosia Laurei Cosoi de la „SuperStar România”: „Da, am gusturi bune la femei”

Smiley, față în față cu sosia Laurei Cosoi de la „SuperStar România”: „Da, am gusturi bune la femei”

de Andra Stana,

După ce colegii săi de la Superstar au considerat că o concurentă seamănă cu Laura Cosoi, Smiley și-a spus opinia despre aceasta. Și implicit despre Laura. 

În cadrul discuției, Smiley a declarat că tânăra „seamănă un pic” cu fosta lui iubită.

„Seamănă un pic cu Laura Cosoi! (…) Da, Laura Cosoi e o femeie exemplară! E o femeie mișto! Recunosc, am gusturi bune la femei.”, a spus Smiley.

Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale a început deja, la PRO TV. În fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00, SuperStar România e pe PRO TV pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit în 2012

În iunie 2012, Laura Cosoi și Smiley au anunţat că au pus punct relaţiei printr-un comunicat remis Mediafax, dar spun că despărţirea nu îi va împiedica să colaboreze profesional.

“După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, se arată în comunicatul sus-menţionat.

De asemenea, ei au menționat că o colaborare e pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton