Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Își doresc Smiley și Gina Pistol încă un copil? „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

Își doresc Smiley și Gina Pistol încă un copil? „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”
2

de Andra Stana,

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în luna martie a acestui an. Ea și Smiley trăiesc o bucurie imensă de când Josephine s-a născut. Recent, fanii prezentatoarei de la Antena 1 au fost curioși să afle dacă își dorește al doilea copil. Nu a ezitat și le-a răspuns.

Gina Pistol este de jumătate de an mămică. Despre al doilea copil, ea a făcut dezvăluiri în podcastul de pe YouTube al lui Smiley, scrie libertatea.ro.

Își doresc Smiley și Gina Pistol un al doilea copil (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

Gina Pistol: „Lasă-mă puțin. Nu știu”

El i-a adresat întrebările urmăritorilor, iar ea a răspuns „Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. Pe când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când?

Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a răspuns Gina Pistol.

Gina Pistol: „(…) treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită”

Gina Pistol a mai povestit că medicii nu i-au dat prea multe șanse pentru a deveni mamă. Cu toate acestea, minunea s-a întâmplat, iar ea e acum cu adevărat împlinită. Vedeta recunoaște însă că prima lună cu micuța Josephine nu a fost deloc ușoară.

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mărturisit Gina Pistol, conform a1.ro.

Lucrurile s-au schimbat acum, Josephine are aproximativ șase luni.

„Acum nu mai este așa greu. Pentru mine prima lună a dat cu mine de pereți și prima băiță când aveam impresia că îmi scăpa micuța printre degete”, a povestit Gina Pistol.

„Când devii mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care n-ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău e esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine.

Am impresia că o cunosc pe fiică-mea dintotdeauna. Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”, a mai declarat Gina Pistol.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton