Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, imagine adorabilă cu fiica lui. Cum au fost surprinși el și Josephine lângă bradul de Crăciun. „Fără cuvinte…”

Smiley, imagine adorabilă cu fiica lui. Cum au fost surprinși el și Josephine lângă bradul de Crăciun. „Fără cuvinte...”
7

de Roxana Mirea,

Smiley și Gina Pistol petrec cât mai mult timp cu fetița lor, Josephine, care le înseninează fiecare zi. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar prezentatoarea TV și artistul resimt altfel magia acestor zile de când a venit pe lume minunea lor. Iată ce imagine adorabilă a publicat Smiley cu fiica lui, în timp ce se aflau lângă bradul de Crăciun.

Smiley, imagine adorabilă cu fiica lui lângă bradul de Crăciun

Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe magice de când a apărut în viețile lor micuța Josephine. Fiica lor are grijă să le însenineze zilele și să dea un sens mai profund sărbătorilor. Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar prezentatoarea TV și cântărețul se bucură de această perioadă alături de minunea lor.

Smiley tocmai ce a publicat o imagine adorabilă cu fiica lui, fiind surprinși în timp ce stau lângă bradul împodobit pentru Crăciun. Cântărețul își ține fiica în brațe și o sărută ușor pe obraz. Cu siguranță, momentul emoționant a fost surprins de Gina Pistol. „Fără cuvinte…”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Ce planuri de Crăciun și-au făcut Gina Pistol și Smiley

Pe 23 decembrie se va difuza finala „Vocea României”, iar Smiley va termina atunci filmările. Între timp, și Gina va încheia programul pe platourile de la „Chefi la cuțite”. Unde vor petrece Sărbătorile? Iată ce lămuriri am primit de la vedeta Antenei 1.

„Crăciunul îl petrecem în familie, vom merge la părinţii lui Andrei, împreună cu fratele lui şi cu iubita lui, iar de Revelion, Andrei va avea cântări la munte și noi vom merge cu el. Apoi, vom pleca în vacanţă”, ne-a mărturisit Gina Pistol.

gina-pistol-smiley-4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton