Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley, imagine rară cu Gina Pistol, Josephine, mama și bunica lui. De ce l-au criticat fanii

Smiley, imagine rară cu Gina Pistol, Josephine, mama și bunica lui. De ce l-au criticat fanii
9

de Andra Stana,

Smiley a atras atenția cu o imagine specială, plină de emoție, pe care a distribuit-o pe rețelele de socializare. Artistul de 39 de ani le-a arătat fanilor pe cele mai importante femei din viața lui. Cum s-a pozat artistul, de 8 martie, alături de Gina Pistol, fiica sa, Josephine, mama și bunica lui.

Ieri, de 8 martie, de Ziua Femeii, Smiley a postat pe Facebook și pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama lui, de bunica, dar și de Gina Pistol și de fiica lor, Josephine, care în luna aceasta va împlini doi ani.

Smiley își ține fiica, pe micuța Josephine, în brațe și are grijă, la fel ca până acum, să nu-i dezvăluie fața. În imaginea publicată pe rețelele de socializare apar și bunica artistului dar și Gina Pistol și mama artistului.

Smiley, imagine rară cu Gina Pistol, Josephine, mama și bunica lui. De ce l-au criticat faniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Smiley: „Voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele”

Pe lângă imaginea emoționantă, bună de pus în ramă, Smiley a avut și un mesaj special pentru femeile din viața lui.

„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi.

La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis!”, a notat Smiley în dreptul fotografiei.

Fanii, supărați pe Smiley și Gina Pistol

Încă de când a venit pe lume Josephine, Smiley și Gina au preferat să îi ascundă fața celei mici în fotografiile postate online.

După ce Smiley a publicat fotografia în care apar cele mai importante femei din viața lui, fanii artistului au reacționat negativ la faptul că identitatea fetiței este în continuare ascunsă. În timp ce unii continuă să fie curioși dacă Josephine seamănă mai degrabă cu artistul sau cu Gina Pistol, alții s-au arătat de-a dreptul deranjați de faptul că cea mică apare în poze pe internet, dar are figura ascunsă.

„De ce nu arăți niciodată fața copilului? Nu vă este drag? Păcat”

„De ce pozezi cu fetița ascunsă….?”

„Nu cred că fețisoara prințesei voastre merită să fie ascunsă”

„De ce acoperi fața copilului tău în poză? De neînțeles…”

„Sunteți foarte frumoşi alături de acel copil acoperit la față”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton