Homepage  / Articole

Smiley încinge atmosfera pentru Shakira

Smiley încinge atmosfera pentru Shakira

de Redactia Tvmania

Smiley va cânta în deschiderea concertului pe care Shakira îl va susţine pe 7 mai în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Show-ul divei latino este inclus în turneul mondial „The Sun Comes Out”, turneu de promovare a celui mai recent album al artistei, al şaptelea din cariera sa.

Smiley e la ora actuală unul dintre cei mai apreciaţi artişti români. El a intrat în atenţia publicului ca membru al trupei SIMPLU, alături de care a lansat din 2002 până în prezent numeroase single-uri de succes, precum “Oare ştii”, “Hai, Bye”, “Să zburăm spre cer”, “O secundă”, “Jumătatea ta”, “Zece”, “Oficial îmi merge bine”, “Mr. Originality” sau  “Dance for Money”.

În paralel, Smiley s-a concentrat şi asupra cariei solo, lansând în 2008 albumul “În lipsa mea” răsplătit cu discul de aur şi titlul de “Best Album” în cadrul Romanian Music Awards. Doi ani mai târziu a urmat “Plec pe Marte”, cel de-al doilea album solo, cu un sound şi un stil mai elaborat decât primul material.

Alături de Smiley, în deschiderea Shakirei va susţine un miniconcert şi trupa Bosquito. După o perioadă de pauză, solistul Radu Almăşan s-a întors recent în România. O dată reîntors acasă din SUA, Radu a început să compună din nou in limba română, ceea ce a condus firesc la noi piese sub numele Bosquito. Astfel, trupa revine în atenţia publicului cu un show special pe care îl va prezenta publicului român chiar pe 7 mai, în Piaţa Constituţiei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton