Homepage  / Știri

Smiley își sărbătorește ziua de naștere în Sardinia

Smiley își sărbătorește ziua de naștere în Sardinia

de Redactia Tvmania

Smiley și Laura Cosoi au plecat deja spre Italia, pentru ca artistul să își poată aniversa ziua de naștere în Sardinia, așa cum plănuiseră.

După o perioadă încărcată cu filmări, concerte și înregistrări, vacanța de o săptămână a sosit la țanc pentru cei doi artiști.

„A fost un an în care am muncit foarte mult, așa că de ziua mea îmi fac cadou o vacanță. Vor fi singurele mele zile libere, pentru că odată ce mă întorc încep filmările pentru “Vocea României”, urmează apoi caravana „Românii au talent” și multe alte proiecte cu colegii de la Hahaha Production”, a povestit Smiley.

Smiley și Laura au avut mai multe variante pentru mini-vacanța din acest an. „Am vrut inițial să mergem în Grecia, dar cu toate conflictele care au loc acum acolo ni s-a părut cam riscant. Lisabona era și ea o variantă, dar dura prea mult zborul, așa că, luându-le prin eliminare, am ajuns în Sardinia”, a spus Laura Cosoi.

La întoarcerea în țară, Smiley se va duce direct în platoul de la “Vocea României”, show ce va începe peste câteva luni la ProTV, pregătit să-și formeze o super echipă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton