Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, mesaj tranșant după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul antidoping. „Adevărul va răzbate”

Smiley, mesaj tranșant după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul antidoping. „Adevărul va răzbate”

de Roxana Mirea,

Simona Halep trece prin momente de cumpănă, după ce a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat, la un control antidoping efectuat la US Open. Oamenii s-au împărțit în două tabere la aflarea veștii. Unii dintre ei o susțin pe Simona Halep și o cred atunci când aceasta spune că nu a luat nicio substanţa interzisă, iar alții o critică, fiind de părere că rezultatul testului este veridic. Printre cei care o susțin pe Simona Halep se numără și Smiley. Iată ce mesaj a publicat artistul.

Mesajul transmis de Smiley despre Simona Halep

Simona Halep trece prin momente grele, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă la un control antidoping efectuat la US Open. Această veste a șocat-o pe jucătoarea de tenis, care a declarat că niciodată nu i-a trecut prin cap să trișeze într-un fel sau altul și că „se simte confuză și trădată”. Printre cei care o susțin pe Simona Halep și sunt de partea ei se numără și Smiley.

Artistul a spus că jucătoarea de tenis este un om corect și i-a încurajat pe oameni să fie alături de ea, în aceste momente grele.

„Eu o știu pe Simona și așa cum o știu eu, e un om corect. Îmi pare rău pentru tot ce traiește acum și cred că adevărul va răzbate și că trebuie să fim alături de ea pentru toată bucuria pe care ne-a oferit-o”, a scris Smiley pe Facebook și Instagram.

Sinona Halep, după ce a fost testată pozitiv la testul antidoping

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat.

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele.

În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală”, a transmis Simona Halep.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton