Homepage  / Vedete româneşti

Cum se împarte Smiley între… fete! Artistul este vizitat la filmări de Gina Pistol și de micuța Josephine

Cum se împarte Smiley între... fete! Artistul este vizitat la filmări de Gina Pistol și de micuța Josephine
4

de Cătălina Matei,

În vara aceasta, Smiley are un program extrem de încărcat. Nu doar că filmează pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Vocea României”, care va fi difuzat din toamnă la Pro TV, ci are programte mai multe concerte prin țară, dar și sesiuni de înregistrări și compoziție la casa sa de discuri. Noroc că „fetele” lui, iubita Gina Pistol și micuța Josephine, fetița celor doi, obișnuiesc să-l viziteze la locul de muncă.

La „Vocea României”, împarți acum scaunul cu Theo Rose… cum ați reacționat prima dată când ați auzit că veți face echipă?

Mie îmi place să împart, în general, așa că vestea asta cu scaunul dublu m-a bucurat și mi-a dat un plus de adrenalină și de nerăbdare. Oricum îmi era dor de „Vocea României”, știu că nu sunt singurul, dar în fața perspectivei unui sezon mult așteptat, dar și cu elemente noi, am fost superentuziasmat. În plus, eu sunt foarte atent la noua generație de artiști din muzica românească, îmi place energia lor, iar faptul că împart scaunul cu Theo Rose imi da o energie superfresh. 

Ești veteranul acestui format. Care au fost primele sfaturi pe care i le-ai dat lui Theo apropo de „Vocea României”?

Nu suna prea fresh asta cu veteranul, dar da, probabil că aveți dreptate, deși mi se pare că a fost ieri primul sezon de „Vocea”. Nu prea obișnuiesc să fac eu pe cunoscătorul, să dau sfaturi, e o etapă foarte frumoasă, asta de descoperire a formatului, este plină de revelații și emoții. „Vocea” este un format foarte tare și o experiență intensă, multisenzorială pentru toată lumea implicată, pentru echipă, pentru artiști. Mă bucur pentru Theo că trăiește alături de noi această poveste.  

Ce se întâmplă când aveți păreri diferite față de o voce preferată doar de unul dintre voi?

Abia aștept să vedeți cum ies scântei 🙂 . Glumesc. Muzica se poate simți diferit, este o experiență personală, pentru că apelează la simțuri, la amintiri, la povestea fiecăruia de viață, nu este matematică sau vreo știință exactă.

Așa că, nu este atât de neașteptat ca doi oameni care fac muzică să simtă diferit un moment artistic de pe scenă, însă împărțim aceeași barcă, de fapt același scaun, și facem noi cumva să fie muzică și pace.

Fetele tale te-au mai vizitat la „serviciu”? Pentru că Josephine a fost prezentă și la filmările pentru cel mai recent videoclip al tău, „E scumpă foc”…

Da, îmi mai fac din când în când câte o surpriză și apar la filmări să-mi dea „combustibil” până la reîntâlnire. Josephine este un cer senin când apare, este toată numai zâmbet, bunătate și curiozitate pentru oricine și orice.   

În afară de filmările pentru „Vocea României”, în ce alte proiecte mai ești implicat?

Într-o mulțime de proiecte muzicale acasă la noi, la HaHaHa Production. Ne întâlnim cu toții zilnic să compunem, să scriem și să înregistrăm cu și pentru artiștii de la Ha, am avut de curând un camp de creație cu o superechipă de muzicieni din State, în plus am reluat cu cea mai mare sete drumurile prin țară, la concerte și este un sentiment de împlinire extraordinar de care mi-a fost teribil de dor.

Dar despre vacanțe… ce planuri v-ați făcut? Pe unde veți pleca?

Deocamdată mă bucur din plin de ce am de făcut. O să vină ea și vacanța și cea mai mare bucurie este că vom fi toți 3, nici nu contează unde, ci doar că vom fi împreună de dimineața până seara.

smiley-omul-271311475_218831177114897_330414166621680110_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton