Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley recunoaște relația cu Gina Pistol. Primele declarații ale artistului: „Cumva, ne-am plăcut tot timpul”

Smiley recunoaște relația cu Gina Pistol. Primele declarații ale artistului: „Cumva, ne-am plăcut tot timpul”

de Redactia Tvmania

Smiley recunoaște pentru prima dată relația pe care o are cu Gina Pistol. Deși până acum cei doi au evitat să vorbească în mod direct despre sentimentele care îi leagă, artistul, care apare pe coperta revistei Unica alături de Andi Vasluianu și Alex Dima, a acceptat să vorbească deschis despre partenera sa de viață. 

 

Se zvonește încă de acum trei ani de zile că sunt împreună, dar până anul acesta, niciunul nu a făcut vreo declarație că ar trăi o poveste de dragoste. După multe speculații ale presei, artistul a mărturisit în exclusivitate pentru Unica de ce a decis alături de Gina Pistol să nu vorbească public despre viața personală:

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”. – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Pe Smiley îl putem vedea pe micile ecrane în fiecare vineri, de la ora 20.30 în rolul de jurat al emisiunii „Vocea României”, iar pe Gina Pistol o vedem în fiecare luni și marți la cârma emisiunii „Chefi la cuțite” difuzată la Antena 1 începând cu ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton