Homepage  / Vedete româneşti

Reacția fanilor după ce Smiley și-a făcut o schimbare radicală de look. Ce a făcut artistul cu părul

Reacția fanilor după ce Smiley și-a făcut o schimbare radicală de look. Ce a făcut artistul cu părul
6

de Roxana Mirea,

Smiley și-a făcut o schimbare de look radicală! Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt. Nu doar că și-a tăiat părul, dar l-a si donat pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Iată cum arată acum Smiley, dar și care au fost reacțiile fanilor și prietenilor.

Smiley, schimbare radicală de look

Smiley și-a făcut o schimbare radicală de look, renunțând la părul lung. Artistul a anunțat pe 18 iunie că urmează să se tundă și că își va dona părul pentru o cauză nobilă.

18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea”, a scris Smiley pe Instagram.

Zis și făcut! După ce și-a tăiat părul, Smiley a revenit cu o serie de imagini cu noul look.

Pentru ca n-am avut timp sa stau ieri pe net s-au ocupat ai mei de la online. Atat de atenti sunt ca n-au ales poza mea preferata cu freza mea noua. O las aici pentru eternitate si va mai zic doar ca mi-am donat parul”, a transmis artistul.

Smiley-schimbare-radicala-de-look-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Reacțiile fanilor după ce s-a tuns Smiley

Schimbarea de look a lui Smiley a fost primită cu brațele deschise de către comunitatea lui de fani.

Fain. Smiley din trecut s-a întors acasă”, „Cum s-ar zice… Ca la 20 de ani”, „Îți stă foarte bine. Era cazul, după părerea mea…”, „Vis! Felicitări pentru ca l-ai donat” sau „Vaii… Ce bine îți stă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Printre numeroasele comentarii din partea fanilor, s-au strecurat și cele din partea colegilor de breaslă și prietenilor.

Da, băi!! Da!! Freshhhhhh”, a fost reacția lui Connect-R. „Cand te tunzi?”, a glumit Andrei Ciobanu. În plus, Florin Dumitrescu a spus că are și el de gând să se tundă și să își doneze părul. „As face si eu asta! Cu donatul! 15cm zici?”, a scris el în secțiunea de comentarii.

Dumnezeule! Eu asa te-am cunoscut. Jesus Christ! Mother of God… ți-ai luat 15 ani de pe chip și minte! Bine de tot! I love this! The Andrei i met”, a fost reacția lui  Jazzy Jo, de la Te cunosc de undeva 2022.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton