Homepage  / Vedete româneşti

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fiica lor. Imagini superbe din destinația exotică

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fiica lor. Imagini superbe din destinația exotică
9

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley au plecat în prima vacanță alături de fiica lor, Josephine. Fericiții părinți se bucură de clipe de relaxare, alături de micuța lor, departe de România și de temperaturile scăzute. Gina Pistol și Smiley au ales pentru prima lor vacanță în trei o destinație exotică și au publicat imagini superbe pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley, în prima vacanță cu fiica lor

Gina Pistol și Smiley se bucură de prima lor vacanță alături de fiica lor, Josephine. Cu toții se bucură de clipe de relaxare departe de România. Atât Smiley, cât și Gina Pistol nu au dezvăluit destinația, dar, din imaginile publicate în mediul online, este vizibil că locația este una exotică, cu ape cristaline și mulți palmieri în jur.

Parca astept vacanta asta de o viata… si daca stau bine sa ma gandesc chiar o astept de o viata! Cu familia in vacanta! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, a scris Smiley, pe Instagram, în dreptul unei fotografii superbe, în care apare ținându-și în brațe fiica și privind apusul soarelui.

De asemenea, și Gina Pistol a publicat o imagine la Insta Story cu apusul minunat al soarelui. Pe de altă parte, Smiley i-a încântat pe fanii lui filmând împrejurimile și arătându-le marea înconjurată de palmieri.  

Smiley-si-Gina-Pistol-prima-vacanta-alaturi-de-fiica-lor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gina Pistol și Smiley, mesajele transmise de Anul Nou

Gina Pistol și Smiley au publicat pe Instagram fiecare câte un mesaj prin care le urau fanilor lor să aibă un 2022 minunat.

„Nu este despre cum trec anii sau despre trecerea timpului… este despre cum traiesti si ce traiesti in timpul pe care il ai, este despre a invata ce e iubirea si despre cautarea adevarului, este despre dansul pe muzica ta interioara si curajul de a-l dansa pana la capat, chiar daca nu cunosti prea bine pasii. La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa zambiti des, sa va bucurati mai mult, sa iubiti mai mult, sa dansati mai mult, sa gustati din viata mai mult! Abia astept sa ne revedem in 2022!”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol a făcut o scrută retrospectivă a anului 2021 și le-a urat urmăritorilor ei un 2022 bun.

„A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine.

Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniti.

Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet.Sa aveti un an bun!”, a scris și Gina Pistol pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton