Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley și Gina Pistol, total schimbați într-o imagine de pe Instagram. Cum i-au făcut să râdă de fani

Smiley și Gina Pistol, total schimbați într-o imagine de pe Instagram. Cum i-au făcut să râdă de fani
13

de Andra Stana,

Gina Pistol și-a obișnuit fanii cu faptul că îi place să își editeze fotografiile. De această dată, vedeta Antena 1 a postat pe Instagram o imagine în care ea și Smiley par să fi luat multe kilograme în timpul ultimei vacanțe.

Gina Pistol a ales recent să își amuze fanii folosind un filtru de pe Instagram care te face să arăți cu câteva kilograme în plus. „După 7 zile de vacanță”, este descrierea imaginii, care a provocat râsul multora dintre urmăritorii vedetei.

Smiley-si-Gina-Pistol-total-schimbati-intr-o-imagine-de-pe-Instagram.-Cum-i-au-facut-sa-rada-de-fani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Recent, cuplul a petrecut un weekend relaxant la munte și le-au arătat imagini din vacanță și fanilor. Atunci, Gina s-a jucat cu altă fotografie, acoperindu-și fața cu un desen, scrie protv.ro

„Cât înseamnă o îmbrățișare…weekend în familie, departe de gălăgie. P.S pentru retușări poze apelați cu încredere la @ginapistol …”
, a scris Smiley în dreptul fotografiei. 

Gina Pistol, schimbare de look surprinzătoare

După ce Smiley a renunțat recent la părul lung, Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei faptul că și-a făcut o schimbare de look radicală

Gina Pistol s-a decis că este timpul pentru o schimbare de look, așa că a dat fuga la salon, unde și-a lăsat părul pe cele mai iscusite mâini. Pe Instagram, iubita lui Smiley a împărtășit cu urmăritorii ei cât de mulțumită este de rezultatul final.

Gina Pistol a stat 8 ore la salonul de înfrumusețare, iar așteptarea a meritat. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” nu a renunțat la blondul ei, însă și-a nuanțat mai mult părul de această dată. „Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram, după ce a văzut cum îi stă cu noul look.

Gina Pistol, schimbare de look surprinzătoareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton