Homepage  / Seriale / Seriale indiene

Șoc la Bollywood! A murit actorul Sidharth Shukla, interpretul lui Shiv din serialul „Mica mireasă”!

Șoc la Bollywood! A murit actorul Sidharth Shukla, interpretul lui Shiv din serialul „Mica mireasă”!

de Vasilica Rogozanu,

Celebrul actor indian Sidharth Shukla, celebru grație apariției în serialul „Mica mireasă”, difuzat și la noi în trecut de Național TV, a murit la 40 de ani, au confirmat medicii dintr-un spital din Mumbai. Actorul a ajuns chiar azi, de urgență, la spital, dar era deja mort, au mai declarat aceștia pentru BBC.

Motivul morții încă nu este clar, însă presa indiană a scris că actorul ar fi suferit un infarct.

Sidharth Shukla a suferit un atac de cord masiv în această dimineața și a fost dus la spital în jurul orei 11, ora locală. „Raportul inițial indică faptul că a murit în urma unui infarct. Noi totuși nu vom putea confirma cauza morții sale până nu vom finaliza autopsia”, a declarat pentru Hindustan Times un medic senior din cadrul spitalului.

Actorul a devenit un star internațional odată cu rolul din marele succes bollywoodian „Mica mireasă”, unde l-a interpretat pe Shivraj (Shiv), soțul lui Anandi, începând din 2012. La începutul lui 2015 însă, producătorii serialului au decis să-l concedieze după ce în noaptea de Revelion dintre 2014 și 2015 a fost prins de poliție conducând sub influența alcoolului. În 2014, actorul i-a mai enervat de câteva ori pe producători cerând, în repetate rânduri, măriri de salariu și începând să aibă tot felul de pretenții. Shukla a negat însă că a fost dat afară, spunând doar că el visează la o carieră pe marele ecran.

Ulterior, în 2015, actorul a fost prezentatorul galelor live ale talent show-ului ”India’s Got Talent” asta după ce – în faza audițiilor – a avut un moment special, de magie, cu care i-a vrăjit pe jurați, scrie bollywoodlife.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton